18 september

Behoud langer je bruine kleurtje

Beautyglow , ,

Zo’n bruin kleurtje vind ik zelf altijd mooi staan. Ik vind mezelf er altijd net even wat gezonder en mooier uitzien als ik bruin ben. Het liefste heb ik het hele jaar door dit kleurtje, maar de zonnebank is zo ongezond dat ik weiger om daar veel gebruik van te maken. Dus als ik mijn kleurtje tijdens de zomer heb opgedaan, probeer ik dit kleurtje zo lang mogelijk te behouden. Maar hoe?

 

Smeren

foto (39)

Hydrateren! De zon droogt je huid toch een beetje uit. Maar ook als de zon al weg is, kan je huid wel wat hydratatie gebruiken. Smeer jezelf dus elke keer als je onder de douche vandaan komt in met bodylotion en gebruik een vochtinbrengende crème voor je gezicht. Omdat je huid ook van binnenuit hydratatie nodig heeft, is het belangrijk om voldoende te blijven drinken. Maar dat wisten we al he dames, drink minimaal 2 liter water per dag!

 

Slaap voldoende

Voor een gezonde, stralende huid is voldoende slaap belangrijk. Ga op tijd naar bed en probeer om elke avond minimaal 7 uur te slaap te halen.

 

Zelfbruiner

IMG_7714

Natuurlijk kun je, je kleurtje ook bijhouden met zelfbruiner. Als je merkt dat het bruin vervaagt, ga dan met zelfbruiner aan de slag. Hiermee kun je subtiel je bruine kleurtje net even wat langer behouden. Let met zelfbruiner er wel op dat je het goed uitsmeert zodat er geen lelijke vlekken ontstaan.

 

Conclusie

Smeren geblazen dus! Of in het begin met liters bodylotion en daarna met zelfbruiner om de kleur bij te houden! Ik ben inmiddels al begonnen met het smeren. Je kunt er immers niet vroeg genoeg bij zijn! :p Wat doen jullie om je kleurtje bij te houden.

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*