26 mei

Welkom op Beautyglow!

Beautyglow

Over mij

Ik ben Daisy, 26 jaar oud en gek op beauty! Al als klein meisje was ik al geïnteresseerd in make-up. Ik hield ervan om te spelen met de lipsticks van mijn moeder en rood gelakte nageltjes vond ik geweldig. Nog steeds is make-up iets waar je mij heel blij mee kunt maken. Maar ook van andere verzorgingsproducten kan ik genieten, zoals een heerlijk geurende douchegel. Omdat ik er ook van houd om te schrijven, leek het mij leuk deze twee “hobby’s”(voor zover je beauty een hobby kunt noemen) met elkaar te combineren. Hieruit is het idee voor beautyglow.nl ontstaan.

Over beautyglow.nl

Beautyglow.nl is een weblog waarop artikelen te lezen zullen zijn die gaan over beauty. Dit kunnen reviews zijn maar ook informatieve artikelen en how to’s. Ook zal er soms een lifestyle artikel te lezen zijn, maar de hoofdnoot blijft beauty. Ik weet dat er al veel beautyblogs bestaan. Dit besef ik al te goed. Maar op beautyglow.nl zal mijn kijk op de producten te lezen zijn en mijn ervaringen ermee. Hoe meer ervaringen hoe beter toch?

Waarom de naam beautyglow?

Als iemand zich mooi voelt en lekker in zijn of haar vel zit, dan straalt diegene dat uit. Deze uitstraling wordt ook wel een healtyglow genoemd. Omdat beautyproducten ervoor kunnen zorgen dat iemand zich mooi voelt, kunnen zij er ook voor zorgen dat iemand deze healtyglow gaat uistralen. Glow en beauty hebben naar mijn mening dus een relatie met elkaar, vandaar de naam Beautyglow.

Ik hoop dat ik jullie met deze eerste blog enthousiast heb kunnen maken voor mijn site. Blijf vooral beautyglow.nl bezoeken want ik zal ervoor zorgen dat er elke dag een nieuw artikel te lezen is.

Tot de volgende keer!

Liefs,

Daisy

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/3763684/beautyglow?claim=w82wet7hspf”>Follow my blog with Bloglovin</a>