How to: twee invlechten maken

Categories Beauty, Haar

 

Vandaag heb ik een leuke haar tutorial voor jullie. Ik laat jullie zien hoe je heel gemakkelijk en simpel twee invlechten bij jezelf kunt maken. Dit is echt geen rocket science… Het enige wat je nodig hebt is: je haar ;), twee elastiekjes en een haarborstel. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te bekijken!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

2 thoughts on “How to: twee invlechten maken

  1. Dit vind ik zo’n lekker speels kapsel voor op festivals of iets dergelijks! Alleen dacht ik dat het aartsmoeilijk was! Eens proberen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*