2 mei

Ik kom in de VIVA

Persoonlijk , ,

Een tijdje terug postte ik een review van de Demak’up Expert lijn. Ik had een onwijs gaaf perspakket ontvangen met daarin de Demak’up Expert lijn producten. Als een van de eerste mocht ik deze producten testen, dat was al super gaaf! Maar als Demak’up jouw review het leukste, beste of grappigste vond, kon je een advertorial winnen in VIVA of Grazia.

Omdat ik  de facelooks-campagne van vorig jaar al zo leuk vond, deed ik met veel plezier weer mee aan deze actie. Ik maakte een Facelook en testte daarna de producten om mijn make-up weer te verwijderen. (Erg fijne producten overigens!)

Demak'up Sunkissed facelook (7)

Vorige week ontving ik een mail van Demak’up waarin stond dat zij begin deze week de winnaars bekend zouden maken. Ik weet nog goed dat ik dacht: “Het lijkt me zo gaaf om te winnen!”.

 

Woensdag zat ik echter niets vermoedend op de bank. Het was inmiddels avond en ik had de hele dag mijn mail niet gecheckt omdat ik weer eens zo druk was met van alles en nog wat. Ik checkte mijn mail en zag een mail van Demak’up met het onderwerp: And the winners are… Ik dacht toen nog, ik heb dus niet gewonnen, want dan had ik het wel al gehoord. Dus ik opende mijn mail en toen zag ik mijn naam staan! YES! Ik heb gewonnen! Eigenlijk kan ik het nog steeds niet geloven, ik ben zo ontzettend blij!

Binnenkort krijg ik dus een advertorial in de VIVA. Daar houd ik jullie vanzelfsprekend nog van op de hoogte. Ik wilde dit nieuws alvast met jullie delen want ik ben echt super blij!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*