8 augustus

Klaar voor de zomer dankzij Wilkinson Intuition

Beautyglow , , , , , , ,

Wilkinson Intiution scheersystemen

Het is zomer! De tijd van blote benen en oksels die weer tevoorschijn komen. En wat denk je van bikini’s die weer aan kunnen. Daar hebben we met zijn allen zo lang naar uitgekeken. Dan wil je fris en glad voor de dag komen, dus tijd om te scheren. Helaas zorgt dit bij veel vrouwen voor rode bultjes en irritaties, dat kan natuurlijk heel vervelend zijn. Maar dankzij de Intuition Complete Bikini en Intuition Sensitive Touch is dat verleden tijd.

De nieuwe Intuition Complete Bikini en Intuition Sensitive Touch zijn beiden speciaal ontwikkeld voor vrouwen en de gevoelige plekjes waar je normaal niet gemakkelijk bij komt. Denk bijvoorbeeld aan je oksels en je bikinilijn. Tijd om ze zelf eens te gaan proberen.

Wilkinson Intuition Sensitive Touch

Wilkinson Intuition Sensitive Touch is speciaal ontwikkeld om snel een gladde huid te krijgen. Dit nieuwe scheersysteem heeft 3 mesjes en een unieke wateractieve gel. Dit zorgt ervoor dat je zijdezacht kunt scheren, zonder irritatie op de gevoelige plekken zoals onder je armen en je bikinilijn. De wateractieve gel rondom de mesjes helpt het scheersysteem soepel over je huid te laten glijden. Zo krijg je een glad scheerresultaat, zonder irritatie.

De Wilkinson Intuition Sensitive Touch heeft een mooie look, waardoor hij ook nog eens goed staat in mijn badkamer. Het is een smal scheermesje en het ligt makkelijk in de hand.

Sinds ik dit scheersysteem heb ontvangen, ligt hij standaard in mijn douche en haal ik hem regelmatig even snel over mijn oksels en bikinilijn. Dit doe ik eerlijk gezegd zonder scheerschuim en dat gaat prima.

Mijn oksels en bikinilijn scheer ik in een beweging helemaal glad en ik heb nog geen rode irritatiebultjes kunnen ontdekken. Ideaal! Het is echt een scheersysteem dat lang mee gaat, een mooi design heeft en jou zonder irritaties klaarmaakt voor de zomer. Een musthave voor elke vrouw! Wilkinson Intuition Sensitive Touch kost € 9,99 en je koopt hem onder andere bij Kruidvat en DA.

Wilkinson Intuition Complete Bikini

De Wilkinson Intuition Complete Bikini is speciaal ontwikkeld voor de bikinilijn. Wat opvalt is dat dit scheersysteem aan beide kanten te gebruiken is, met elk een ander doel. De waterproof trimmer aan de ene kant heeft vier standen en is ideaal om je schaamhaar te trimmen. De trimmer is veilig en nauwkeurig te gebruiken onder de douche en doordat hij smal is kom je gemakkelijk bij de lastig te bereiken plekjes. Aan de andere kant vind je een scheersysteem met vijf mesjes, waarmee je de bikinilijn nauwkeurig en snel scheert.

Persoonlijk scheer ik het liefste alles zo glad mogelijk, dus de trimmer gebruik ik niet echt. Voor de trimmer heb je een AAA-batterij nodig. Deze zit bij het scheermesje in de verpakking. Ondanks dat het scheerapparaat electrisch is, kun je het apparaat ook gewoon onder de douche gebruiken. Dit komt door het waterdichte ontwerp.

Ik heb dus met name het scheermesje gebruikt. Dankzij de huidvriendelijke gel, die geïntegreerd is in het scheermesje, hoef je je ook niet druk te maken om rode bultjes en irritaties na het scheren van de intieme delen. Ook dit scheermesje gebruikte ik zonder scheergel en dat ging prima. Ik maakte eerst het mesje nat en daarna gleed het eenvoudig over mijn huid en haalde moeiteloos de haartjes weg.

Als jij wel je schaamhaar trimt en deels scheert, is Wilkinson Intuition Complete Bikini echt iets voor jou. Je koopt deze speciale scheertool voor € 18,99 bij onder andere Kruidvat en DA.

Conclusie

Mijn favoriete scheermesje uit deze nieuwe collectie van Wilkinson is de Intuition Sensitive Touch maar dat komt ook omdat ik eigenlijk geen trimmer gebruik. Het mesje van de Intuition Complete bikini is ook prima in gebruik.

Samenvatting

Product: Intuition Sensitive Touch en Intuition Complete Bikini
Merk: Wilkinson
Verkrijgbaar: Kruidvat & DA (www.wilkinsonsword.nl/)
Prijs: € 9,99 en € 18,99
Cijfer: Intuition Sensitive Touch: 9 en Intuition Complete bikini: 8

*Deze producten heb ik ontvangen voor een review. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*