18 augustus

Skin for Skin collageen

Beauty, Review , , , , , , , , ,

Skin for Skin collageen capsules

Naar mate we ouder worden, maakt ons lichaam minder collageen gaan. Collageen is een van de belangrijkste bouwstenen van onze huid. Je kan je huid helpen door dagelijks een collageen supplement in te nemen en zo je huid stevig en sterk te houden. Er zijn verschillende collageen supplementen op de markt, een supplement op basis van viscollageen zijn de collageen supplementen van Skin for Skin.

Skin for skin

Skin for Skin is ontstaan vanuit een duurzaamheidsvraagstuk bij Varia Vis, een visbedrijf uit Urk. Het hoofdproduct van Varia Vis is ‘schol’ en deze vis fileren zij dagelijks tot een mooi en smaakvol eindproduct. Varia Vis onderzocht hoe zij zo duurzaam mogelijk bezig konden zijn. Zo vonden zij een oplossing voor de reststroom: de huid van de schol. Er ontstond een uniek, gepatenteerd, 100% natuurlijk proces om diverse waardevolle stoffen uit de huid van de vis te halen, waaronder collageen.

Het natuurlijke tekort collageen in de huid naarmate je ouder wordt, kun je aanvullen met verschillende soorten collageen. Runderen, vissen en planten bevatten collageen, maar het collageen van vis is het meest identiek aan het collageen van de mens. Collageen van planten bevat niet alle benodigde aminozuren voor ons menselijk lichaam.

Binnen viscollageen zijn er twee belangrijke verschillen: collageen hydrolisaat en natief collageen. Bij gehydrolyseerd collageen zijn hitte, chemicaliën of zuren gebruikt om het collageen uit de huid van de vis te extraheren. Hierdoor gaat de structuur van het collageen kapot en heb je een grotere hoeveelheid nodig om resultaten te ervaren (vaak een aantal gram). 

Natief collageen is zonder hitte, chemicaliën of zuren uit de huid van de vis geëxtraheerd waardoor de structuur van het collageen intact blijft. Hierdoor heb je minder collageen nodig om resultaat te ervaren (vanaf 40 mg). Skin for Skin is de enige aanbieder van natief viscollageen. Het collageen van Skin for Skin is ontzettend krachtig, met slechts 1 kleine capsule per dag krijg je voldoende collageen binnen. Daarnaast zit er in de capsules van Skin for Skin ook 20 milligram vitamine C. Vitamine C draagt bij aan de werking van collageen en is daarnaast verantwoordelijk voor het transport ervan. Vitamine C zorgt er dus eigenlijk direct voor dat het collageen op de juiste plek in ons lichaam terechtkomt.

Mijn ervaring met Skin for Skin collageen

Ik kreeg de kans om Skin for Skin collageen uit te proberen en dat wilde ik natuurlijk erg graag doen. In februari ben ik 36 geworden en ik mag niet klagen over mijn huid, maar sinds ik twee kinderen heb zie ik wel sneller dat ik vermoeid ben. En vooral mijn nagels breken snel. Dus ik was benieuwd wat het effect van Skin for Skin zou zijn op mijn huid.

De Skin for Skin collageen supplementen zijn verkrijgbaar in sachets met 30 capsules erin, voldoende voor een maand dus. Ik heb in totaal 90 capsules ontvangen en gebruik de supplementen nu twee maanden. Ik heb dus genoeg tijd gehad om ze uitgebreid te testen.

Je moet de supplementen ’s ochtends nemen voor je ontbijt. Dus dat heb ik elke ochtend braaf gedaan. Het eerste effect dat ik opmerkte was dat mijn nagels sterker werden. Mijn nagels splijten normaal erg snel en dan scheuren ze af. Nu merkte ik ineens op dat mijn nagels langer werden en dus minder snel afbraken.

Later viel het mij op dat mijn huid er gezonder en meer glowy uit ging zien. En dan op een goede, niet vette manier. Precies wat ik wilde en het effect van Skin for Skin werd dus steeds meer zichtbaar.

Conclusie

De Skin for Skin collageen supplementen doen echt iets voor mijn huid en mijn nagels. Ik ben dan ook erg blij dat ik dit supplement heb ontdekt en ik wil het graag blijven gebruiken. Als het na twee maanden al een mooi effect heeft op mijn huid, ben ik erg benieuwd hoe mijn huid er na een langere termijn uitziet. Een zakje met 30 supplementen kost € 25,95 en dat vind ik een redelijke prijs voor 100% natuurlijk viscollageen.

Samenvatting

Product: Collageen supplementen
Merk: Skin for Skin
Verkrijgbaar: via skinforskin.nl
Prijs: € 25,95 voor 30 stuks
Cijfer: 9

*Dit product heb ik ontvangen voor een review. 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*