23 december

Labello Lipscrub

Beauty, Review , , , , , , , ,

Ben jij van plan om iemand te kussen onder de mistletoe? Dan wil je natuurlijk wel dat je lippen ook om te zoenen zijn zo zacht. In de wintermaanden hebben je lippen het zwaar en worden ze snel droog met velletjes tot gevolg. Een lipscrub kan dan geen kwaad. En met de lipscrub van Labello, kun je dat zelfs onderweg doen!

Labello Lipscrub

Labello heeft iets nieuws ontwikkeld: een lipscrub in de vorm van een stick en die eruit ziet als de andere lipbalsems van Labello. Dit zijn eigenlijk 2-in1 sticks, namelijk: een lipscrub en een verzorgende lipbalsem in een.

De lipscrubs van Labello zijn er in twee varianten: Aloë Vera en Rosenbottelolie. Beiden sticks bevatten natuurlijke scrubdeeltjes die bestaan uit maiszaetmeel en ze peelen de lippen zonder de huid te irriteren. Deze deeltjes zijn een stuk zachter voor je huid dan bijvoorbeeld suiker, zoals vaak gebruikt wordt in lipscrubs.

De lipscrubs zijn roze en mintgroen van kleur. Ze zien eruit als de normale lipbalsems van Labello, maar de dopjes hebben reliëfbobbeltjes. Zo voel je zonder te kijken al dat je een lipscrub te pakken hebt.

Mijn ervaring met de lipscrub

Het leek me leuk om aan jullie te laten zien hoe de lipscrubs er op je lippen uit zien. Daarom begin ik met een foto van mijn lippen zonder lipscrub.

Mijn lippen zijn niet droog, maar ik heb wel een klein beetje last van velletjes.

Op bovenstaande foto heb ik de Aloë Vera lipscrub aangebracht op mijn lippen. Tijdens het aanbrengen voel ik de scrubbende deeltjes over mijn lippen gaan. Dit voelt wel prettig. Op de foto kun je de deeltjes ook zien zitten op mijn lippen.

Op de foto hierboven heb ik de Rosenbottelolie variant aangebracht. Je ziet wederom heel duidelijk de scrubdeeltjes op mijn lippen zitten. Voor mijn gevoel scrubt de roze variant net iets meer dan de groene. Deze is dan ook mijn favoriet merk ik.

Als je na het aanbrengen van de lipscrubs met je lippen over elkaar heen wrijft, verdwijnen de scrubdeeltjes en blijft er een laagje lipbalm over op je lippen. Dit voelt prettig. Ik las dat het de bedoeling is dat je deze lipscrub een maal per dag aanbrengt. Ik heb het een dag per ongeluk wat vaker gedaan en ik merkte dat ik steeds wilde blijven smeren. (Verslavend?). Zo fijn zijn de lipscrubs in gebruik.

Conclusie

Ik vind de Labello lipscrubs heel fijn in gebruik. Ze brengen makkelijk aan en zorgen ervoor dat mijn lippen zacht en kissproof worden. Ook zijn de de perfecte basis voor het aanbrengen van een lipstick. Met de lipscrub maak je eerst je lippen egaal en daarna breng je je favoriete kleur lipstick aan. Kissproof gegarandeerd!

Samenvatting

Product: Lipscrub
Merk: Labello
Verkrijgbaar: o.a. bij Kruidvat
Prijs: € 4,99
Cijfer: 8

*De producten in dit artikel heb ik ontvangen voor een review

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*