13 augustus

Lancaster Tan Maximizer in Shower Hydrating After Sun

Review , , , , , , ,

25Als kind vond ik het heerlijk om lekker te spelen in de zon op het strand. Wat ik minder leuk vond was het insmeren met aftersun na het douchen ’s avonds. Ik vond het vervelend dat mijn huid zo plakte en dat ik zo lang moest wachten tot het eindelijk was ingetrokken. Nog steeds vind ik het niet leuk om lang te moeten wachten totdat mijn aftersun is ingetrokken. Maar dat hoeft nu ook niet meer!

Lancaster Tan Maximizer in Shower Body Lotion Tan Prolonging Hydrating After Sun

Lancaster heeft namelijk een aftersun ontwikkeld voor onder de douche! Lancaster Tan Maximizer in Shower Aftersun. Deze aftersun is vergelijkbaar met de bodylotions voor onder de douche van Nivea. Doordat je deze aftersun al aanbrengt onder de douche, hoef je na het douche niet meer te wachten totdat de aftersun is ingetrokken. Super handig! Eens kijken of het echt werkt, dacht ik.

 

De test

In Italië was het elke dag 36 graden met volle zon. Heerlijk om van te genieten en je werd hier ook lekker bruin van. Elke dag startte Rick en ik aan het zwembad. Lekker een paar baantjes trekken en daarna opdrogen in de zon. We moesten ons dus goed insmeren! Maar dan ben je er nog niet, om je huid ’s avonds te helpen herstellen gebruikte we aftersun. En daar hebben we deze huwelijksreis dus Lancaster Tan Maximizer in Shower aftersun voor gebruikt.

De verpakking is een oranje tube met daarop in witte tekst het logo van Lancaster vermeld en het product wat in de verpakking zit. Deze tube ligt makkelijk in de hand en je kan het product er met weinig moeite uitknijpen op je hand. Op de achterkant staat hoe je het product moet gebruiken. Als eerste was je, je lichaam met douchegel en spoel je deze af. Daarna breng je de aftersun aan over je hele lichaam. Als je daarmee klaar bent spoel je de aftersun af en kun je jezelf gewoon afdrogen en daarna aankleden. Heel simpel dus.

 

Zo gezegd zo gedaan, eerst waste ik mijn lichaam met douchegel en daarna bracht ik de aftersun aan. Deze ziet er romig uit en met het inmasseren op mijn lichaam zag hij er ook zo uit. Ik voelde echter niet echt een verkoelend effect, dit ervaar ik normaal wel met aftersun en dat vind ik wel prettig. Dus dat vind ik wel jammer aan deze aftersun. Na het inmasseren spoelde ik de aftersun af. Ik merk eigenlijk niet dat ik aftersun gebruikt heb. Mijn huid voelt niet zachter of meer verzorgd aan als normaal. Wel voelt mijn huid normaal aan en kan ik mijzelf inderdaad direct aankleden.

Conclusie

Doordat ik geen verkoelend effect ervaar en ook niet het gevoel heb dat mijn huid is gevoed, heb ik niet het idee dat deze aftersun echt voldoende voeding en verzorging geeft aan mijn huid. Daarom ben ik na verloop van tijd na het douchen toch nog een andere aftersun gaan aanbrengen. Deze in shower aftersun van Lancaster geeft mij onvoldoende het gevoel dat ik mijn huid echt een oppepper en extra verzorging geef na een dag in de zon. Jammer. Als je haast hebt en na een dag in de zon bijvoorbeeld snel de discotheek in wil, dan kan deze aftersun wel een uitkomst zijn want je bent er snel mee klaar en je kunt je gelijk aankleden.

 

Samenvatting

Product: In Shower aftersun

Merk: Lancaster

Verkrijgbaar: Luxe parfumerien

Prijs: 25,00

Cijfer: 5

 

 

Reacties

  • Misschien komt het omdat je het op natte huid moet insmeren. Had je toen de douche nog aan staan? Als ik naar plaatjes kijk, moet je volgens mij de douche even uitzetten. Ik heb hem zelf ook dus moet het oom nog eens uittesten.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*