10 augustus

Nude bluetooth speaker

Review , , , , ,

Op het strand of op het water heb je niet altijd een radio bij de hand. Je telefoon neem je waarschijnlijk wel overal mee naartoe. Maar ja, muziek uit je telefoon klinkt niet altijd even mooi. Daar komt deze Nude bluetooth speaker mooi van pas.

Nude Audio M

Nude audo M is een kleine, compacte bluetooth speaker die je heel gemakkelijk met je telefoon kunt verbinden. Slechts een druk op de knop en connectie maken en je bent er. Simpeler kan niet. Daarnaast is de speaker door zijn compacte formaat makkelijk mee te nemen in je strandtas of waar dan ook naartoe. De prijs vind ik ook wel redelijk: voor € 39,95 heb je de speaker al in huis.

De speaker die ik heb ik licht grijs van kleur en heeft een mintgroen koord eraan zitten. Hierdoor kun je hem makkelijk uit je strandtas vissen. Daarnaast staat het mintgroen ook gewoon erg leuk bij het licht grijs. Daarnaast heeft de speaker een afwerking met rubber, wat voor mij handig is want hierdoor kan de speaker tegen een stootje en ik ben nogal onhandig.

Ik heb de speaker op verschillende locaties getest. Op het strand en in de boot. Door simpel via bluetooth connectie te maken kan ik mijn muziek gewoon afspelen. De speaker heeft goed bereik, ik hoef hem niet op maximaal volume te zetten om iets te kunnen horen. Zowel op het strand als op de boot klinkt mijn muziek prima.

Ook qua accu gaat hij lang mee. Zo’n 8 uur kun je genieten van je muziek, daarna moet je hem wel even opladen.

Ja, ik ben bijna alleen maar positief te spreken over deze speaker. Ik vind hem er leuk uitzien, het geluid is goed en hij is makkelijk in het gebruik. Het enige minpuntje vind ik dat de accu van mijn telefoon niet kan worden opgeladen met deze speaker. Ga je lekker naar het strand en wil je de hele dag van je muziek kunnen genieten, dan is een portable oplader geen overbodige luxe.

 

Samenvatting

Product: bluetooth speaker
Merk: Nude
Verkrijgbaar: GSMpunt.nl
Prijs: € 39,95
Cijfer: 8

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*