23 december

Let’s go nudie – Kerstlook 2020

Beauty, Make-up , , , , , , , , , ,

Afgelopen maandag deelde ik mijn knotsgekke kerstlook met jullie. Want 2020 was zo’n gek jaar, daar past wel een gekke look bij vond ik. Maar was deze look wat jou betreft wat té heftig? Dan past deze look vast wel bij jou: Let’s go nudie. Een mooie, nude look waar je maar een palette voor nodig hebt. Ideaal toch?

Producten

Tijd om de producten met jullie te delen. Je kan gerust andere producten gebruiken als je dat wilt.

ESTĒE LAUDER DAYWEAR SHEER TINT RELEASE

Ik begin met een egale basis, daar heb ik Estée Lauder DayWear Sheertint release voor gebruik. Deze heb ik afgepoederd met banana powder van Etos.

URBAN DECAY EYESHADOW PRIMER POTION ANTI AGING

Vervolgens heb ik mijn favoriete oogschaduwbasis van Urban Decay: Eyeshadow Primer Potion Anti Aging, aangebracht op mijn ogen.

TOO FACED – Natural eyes palette

Tijd voor de oogschaduw. Voor deze look heb ik alleen mijn Too Faced Natural Eyes palette gebruikt. Als eerste heb ik de kleur Cashmere Bunny aangebracht in mijn crease. Vervolgens heb ik de kleur Nudie aangebracht over mijn volledige ooglid en nog een beetje Cashmere Bunny in mijn buitenste ooghoek en onder mijn onderste wimperrand. Met een strak wenkbrauw kwastje heb ik de kleur Sexspresso aangebracht als eyeliner met een wing. Dit gaat vrij makkelijk. Wil je de kleur intenser? Maak dan je kwastje even nat. Tot slot bracht ik de kleur heaven aan op mijn wenkbrauwbot.

BOBBI BROWN EYE OPENING MASCARA

Tot slotte mascara: ik bracht de mascara van Bobbi Brown aan op zowel mijn bovenste als onderste wimpers.

MAC WATERPROOF BROW SET

Om mijn wenkbrauwen te accentueren en in model te houden, heb ik MAC Waterproof Brow Set gebruikt.

Close-up ooglook

Dit is hoe de ooglook er van dichtbij uit ziet.

ST. TROPEZ 3-1

Om te shapen heb ik mijn 3-1 palette van St. Tropez gebruikt. Dit is een bronzer, contouringspoeder en highlighter in een. Ik gebruikte de donkerste kleur voor het shapen.

Dior Nude Shimmer

Als blush draag ik de prachtige Nude Shimmer blush van Dior.

MAC SOFT AND GENTLE

Als highlighter heb ik MAC Soft and Gentle aangebracht op mijn jukbeenderen en in mijn binnenste ooghoek.

MAC Fireworked like a charm – Snow Boundaries

Op mijn lippen draag ik een van de lipsticks uit de MAC Fireworked like a charm lipkit in de kleur: Snow Boundaries.

De uiteindelijke look

Dit is dan de uiteindelijke look geworden: een mooie, rustige nude look. Ik heb het een kerstsfeertje gegeven door gouden Rudolph oorbellen te dragen. Maar je kan het natuurlijk afstylen hoe je het zelf wilt.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze look vinden. Ga jij deze kerst voor nude of ga je meer uitpakken?

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*