25 mei

Marc Jacobs Daisy Love Petals

Beauty, Review , , , , , , , , ,

Een tijdje terug vertelde ik al dat ik fan ben van de geuren Daisy van Marc Jacobs. Ik ben er nog niet een tegengekomen die ik niet lekker vond ruiken. En nee, dat zeg ik niet vanwege de naam. Al maakt de naam het natuurlijk wel extra leuk ;-).

Dit jaar heeft Marc Jacobs iets nieuws van de Daisy geuren op de markt gebracht, namelijk de Daisy Petals. Dit zijn een aantal van de Daisy geuren in een klein formaat. Zodat je de geur gemakkelijk met je mee kan nemen. Ideaal voor op vakantie of gewoon onderweg. Zo’n formaat neemt namelijk nauwelijks ruimte in, in je tas.

Marc Jacobs Daisy Love Petals

Lucky me heeft een van deze Petals ontvangen om te testen, namelijk: Daisy Love Petals. Daisy Love Petals is een bloemig houtachtige musk geur. De topnoot is bergframboos, hartnoot is Madelief (uiteraard!) en de basisnoten zijn drijfhout en kasjmier musk.

De geur ziet er heel schattig uit. Het flesje heeft niet de bekende bloemen op de dop, maar een witte dop met een Daisy printje erop in een gouden rand. Mooi! Het flesje zelf is transparant en op de voorkant staat gedrukt om welke Daisy variant het gaat.

De geur ruikt heerlijk zoet maar op een chique manier. Ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven. Het is in ieder geval geen zoete snoepjes geur en het is ook niet overdadig. I like it.

Voor mij is dit een geur die ik graag naar een feestje of als ik uit eten ga zou dragen. Door het handige, schattige, kleine formaat past het perfect in de handtas. Waardoor even bijsprayen in de avond een makkie wordt.

Al is dat bijsprayen wat mij betreft niet nodig. Aan het einde van de dag ruik ik het geurtje nog prima.

Conclusie

Marc Jacobs Daisy Love Petals stelt me niet teleur. De geur is heerlijk en het formaat is ideaal om mee te nemen in je handtas. Het enige nadeel vind ik dat de geur door het kleine formaat sneller op zal gaan.

Samenvatting

Product: Daisy Love Petals
Merk: Marc Jacobs
Verkrijgbaar: diverse parfumerieën
Prijs: +/- €35,-
Cijfer: 9

*Dit artikel heb ik ontvangen voor een review.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*