21 mei

Mijn Sportdagboek nr. 115

Sporten , , , , ,

Ook de afgelopen week heb ik weer lekker gesport. Natuurlijk heb ik ook weer hardgelopen. Dat kwam goed uit, want via hoesjesdirect.nl heb ik een product ontvangen wat ik tijdens het hardlopen mooi kon testen. Daar vertel ik straks meer over.

Maandag 11 mei 2020

Maandag ben ik weer gaan hardlopen. Ik liep 5,52 km met een snelheid van 5:58 minuten per km.

Dinsdag 12 mei 2020

Dinsdag deed ik mijn krachttraining weer thuis. Ik gebruik nog steeds de zwaardere 5 kg gewichten voor de buikspiervideo. Dit voel ik wel want het is echt een stuk zwaarder. Maar ik heb wel het gevoel dat ik daardoor nu al meer effect zie. Ik deed het volgende: eerst een korte warm up: 2 min jumping jacks. Dan doe ik de buikspiervideo en daarna mijn schemaatje.

Hip Hitch : 3×12 links en rechts
Squat met 13kg en elastiek: 3×15
Zijlig clam met elastiek om mijn knieen: 3×15 herhalingen
Ruglig met billift en elastiek om mijn knieen: 3×15 herhalingen met 6 kg gewicht
Hip Trust met 13kg: 3×12
Plank 3x 32 seconden

Woensdag 13 mei 2020

Woensdag ging ik weer hardlopen en ik probeerde weer een stukje verder te lopen. Ik liep 6,21 km met een snelheid van 6:13 min per km.

Donderdag 14 mei 2020

Donderdag deed ik mijn krachttraining weer. Hetzelfde schema als bij dinsdag.

Vrijdag 15 mei 2020

Vrijdag was mijn pakket met producten van hoesjesdirect.nl binnengekomen. Dit is een webshop met onder andere hoesjes voor het iPhone SE toestel, hoesjes voor de Microsoft Surface Pro en accessoires voor je smartphone zoals bijvoorbeeld deze Tune Belt Sport Heupband. Ik heb deze gelijk nadat ik hem heb ontvangen getest en ik vind het ideaal. Ik hield altijd mijn telefoon in mijn hand tijdens het hardlopen, maar ik kwam erachter dat ik dat toch niet zo fijn vindt. Zo’n armband waar je smartphone tijdens het hardlopen in kan is natuurlijk ook een optie, maar die vind ik ook niet prettig. Deze heupband is ideaal! Vooral ook omdat er ook een vakje in zit om je sleutels in te doen.

Ik liep vrijdag, met heupband om ;-), 5,52 km met een snelheid van 6:08 minuten per km.

Zaterdag 16 mei 2020

Zaterdag mocht ik voor het eerst sinds zijn blessure weer op Iros rijden. We reden 30 minuten stapvoets en ik vond het genieten!

Zondag 17 mei 2020

Zondag heb ik niet gesport en lekker van het zonnetje genoten.

Dit was mijn sportweek. Weer een lekkere, volle week en ik merk dat ik me steeds fitter voel. Dat vind ik fijn!

*De producten in dit artikel heb ik ontvangen voor een review.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*