12 juni

Maybelline the colossal Go Extreme volum

Review , , , , , , , , , ,

Jaren lang waren de Maybelline mascara’s grote favoriet bij mij. Ineens stapte ik over, ik weet niet waarom. Ik was toe aan wat nieuws denk ik. Nu is er een nieuwe mascara van Maybelline “the colossal Go Extreme! volum’. Deze moest ik natuurlijk proberen. Zeker omdat je er de By Danie Rio poncho bij krijgt.

Omdat ik ervoor koos om deze mascara met de poncho te kopen, zat de mascara verpakt in een speciaal doosje waar op de voorkant duidelijk vermeld staat dat dit doosje de poncho en een mascara bevat.

Als je het doosje open maakt zie je de poncho en de mascara liggen. Ik had mijn doosje al open gemaakt dus daarom zit het er bij mij een beetje slordig in! 🙂

De mascara zit in een gele huls met roze glimmende opdruk. De huls ziet eruit zoals de meeste mascara’s van Maybelline en is dus lekker herkenbaar. Door de gele huls valt deze mascara snel op in je toilettas. Handig voor op vakantie als je alleen even snel wat mascara op wil doen.

Het borsteltje is groot! De stok van het borsteltje zegmaar is ook bobbelend (ik weet niet goed hoe ik het moet omschrijven), een soort golfbeweging naar het borsteltje toe.

Ondanks dat het borsteltje groot is, brengt hij wel de mascara makkelijk aan op mijn wimpers. De mascara verdeelt makkelijk, maar droogt niet heel snel op. Wel zijn in twee keer kammen mijn wimpers goed bedekt.

 

Before and after

Foto’s zeggen meer dan woorden. Daarom hierbij foto’s van mijn wimpers zonder mascara. Zoals je ziet heb ik al zwarte wimpers van mijzelf.

 

Nu foto’s van mijn wimpers met mascara. Om het effect nog duidelijker te laten zien heb ik alleen mascara aangebracht op mijn bovenste wimpers. Zie je hoe lang mijn wimpers nu lijken! Woow.

 

Conclusie

Waarom ben ik ooit over gestapt naar een ander merk? De mascara van Maybelline is echt super fijn en maakt mijn wimpers super mooi. Ik krijg geen klontjes en slechts hele mooie lange wimpers!

 

De poncho

Natuurlijk moet ik jullie nu ook de poncho laten zien. Ik spreek steeds over een poncho maar je kunt deze op verschillende manieren dragen.

 

Als eerste natuurlijk als poncho! Dit vind ik erg leuk! Handig voor als het wat kouder wordt buiten nadat je met vrienden gezellig de wedstrijd hebt gekeken. Je gooit snel deze poncho over je oranje jurkje heen en je hebt het net iets warmer.

 

Als topje. Dit staat erg sexy en stoer tegelijk vind ik. Wel zou ik er nog een topje onder doen, zoals ik op de foto heb gedaan.

 

En als rok, dit vind ik zelf het leukste. Je kunt de poncho dubbel vouwen en als minirok dragen. Maar als maxirok is natuurlijk net zo leuk. Houd er wel rekening mee dat de poncho doorschijnt, dus doe dit bijvoorbeeld alleen op het strand over je bikini heen!

 

Samenvatting

Product: The Colossal Go Extreme! volum’ mascara + multiway poncho

Merk: Maybelline en By Danie

Verkrijgbaar: Kruidvat

Prijs: € 20,00

Cijfer: 10

 

Blooper

Als uitsmijter nog even een blooper foto… windvlagen heb je immers niet in de hand!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*