28 november

Mijn Sportdagboek nr. 91

Sporten , , , , , , , , , ,

Vorige week merkte ik dat ik nog een beetje moet wennen aan mijn nieuwe, sportieve weekindeling. Maar inmiddels begint het aardig in mijn systeem te komen dat ik mijn weekenden gewoon vrij heb. En dat vind ik toch wel erg fijn!

Maandag 18 november 2019

Maandag deed ik week 10 van BBG en wederom een Legs training. Ik vond het behoorlijk pittig, maar dat is juist fijn. Want dan krijg je na afloop zo’n voldaan gevoel vind ik.
Even een toelichting trouwens. Zoals jullie weten train ik thuis. Thuis heb ik uiteraard geen bench staan. Dus als je in het schema ziet staan dat ik op of over een bench moet springen, kun je er vanuit gaan dat ik dat niet doe. Ik spring dan gewoon in de lucht 😉

Dinsdag 19 november 2019

Dinsdag heb ik niet getraind.

Woensdag 20 november 2019

Woensdagavond was het weer tijd voor mijn Mpower training. Wederom een pittige training met naar mijn mening iets te veel burpees. Daar heb ik zo’n hekel aan! Maar ja, ze zullen wel effectief zijn.

Donderdag 21 november 2019

Donderdag had ik weer tennisles. De les was dit keer meer in een spelvorm gegoten en ik merk dat ik juist daar meer energie van krijg. Ik vond de les veel leuker en ik had ook het idee dat de slagen een stuk beter gingen.

Vrijdag 22 november 2019

Vrijdag wilde ik in eerste instantie thuis gaan sporten, maar ik was zo moe (Fay was sinds donderdag ziek dus ze slaapt slecht), dat ik het niet heb gedaan.

Zaterdag 23 november 2019

Zaterdag heb ik niet gesport.


Zondag 24 november 2019

Zondag heb ik ook niet gesport.

Dit was weer het sportieve overzicht van de afgelopen week. Ik hoop dat jullie er weer sportieve inspiratie mee hebben opgedaan. Op naar de komende week.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*