30 januari

Ontdek de Duurzame Schoonheid van Loveli: Face Wash, Deo’s en Body Wash Refills

Review, Beauty , , , , , , , , , , , ,

Loveli navulverpakkingen

Als we op zoek zijn naar producten voor onze huidverzorging en gezichtsverzorging, dan gaat het allang niet meer alleen over schoonheid, maar ook over duurzaamheid. Loveli, bekend om haar natuurlijke en milieuvriendelijke producten, heeft een speciale lijn ontwikkeld die niet alleen goed is voor jouw huid, maar ook voor onze planeet. Namelijk de refills. Ik vertel je meer over de Loveli Face Wash, Deo’s en Body Wash Refills, die niet alleen geweldige resultaten beloven, maar ook een groenere levensstijl ondersteunen.

Loveli Face Wash: Een Stralende Huid Zonder Compromissen

Een gezichtsreiniger is een must in mijn dagelijkse routine, en Loveli begrijpt dat als geen ander. De Loveli Face Wash is doordrenkt met natuurlijke ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd om je huid te voeden en te reinigen. Of je nu een gevoelige huid hebt of neigt naar een vettere huid, deze face wash past zich aan en laat je huid stralen zonder agressieve chemicaliën. Daarnaast is deze face wash ook heel vriendelijk geprijsd vind ik. Je betaald voor deze pompflacon slechts: 15,-

Ik heb de Loveli Face Wash voor de normale tot vette huid, omdat dat mijn huidtype is. Om mijn gezicht te reinigen gebruik ik een pompje van de face wash die ik aanbreng op mijn natte huid. Dit masseer ik vervolgens rustig in en dan spoel ik het af. Ik merk dat ik met deze face wash mijn gezicht goed kan reinigen en er geen make-up sporen achter blijven.

De pompflacon van de Loveli face wash werkt erg fijn. En een pompje is dus precies genoeg om je gezicht te reinigen. Als je face wash op is, hoef je echter geen nieuwe pompflacon aan te schaffen. Loveli heeft namelijk refill flessen! Dit zijn glazen flessen waarin precies hetzelfde product zit als in de flacon.

Er zit zelfs meer product in de refill flessen: namelijk twee keer zoveel. Dat is helemaal ideaal, want zo kun je je favoriete face wash twee keer bijvullen en ben je lekker duurzaam bezig. En het is daarbij ook nog eens goed voor je portemonnee en de natuur. Wie wil dat nu niet. De Loveli Face wash refill kost 25,-.

Loveli Deo’s: Frisheid Zonder Aluminium

Loveli’s Deo’s zijn een game-changer voor wie op zoek is naar een natuurlijke deodorant zonder schadelijke ingrediënten zoals aluminium. Deze deodorants houden je frisheid op peil, zelfs op de drukste dagen. Met verschillende geuren om uit te kiezen, vind je zeker de perfecte match die past bij jouw persoonlijkheid en stijl.Zuiveringszout en zinkoxide houden je oksels fris in iedere situatie. Coconut is een helemaal natuurlijk parfum.

Daarnaast is coconut mijn favoriete geur van Loveli, zoals ik jullie eerder al eens verteld heb. Deze deodorant van Loveli is wat mij betreft de beste, natuurlijke deodorant. Het houd me heerlijk schoon en fris, zelfs tijdens mijn maandelijkse periodes wanneer de hormonen ervoor kunnen zorgen dat je iets meer zweet. Ik ben fan. Loveli deodorant kost: 8,-.

Maar natuurlijk heeft Loveli van de deo’s ook een refill. Het is een perfecte manier om je Loveli Coconut Deodorantstick te hervullen. Als je de deodorant al hebt gebruikt, hoef je alleen maar de kleine, refill te openen en de inhoud te gebruiken om je stick te hervullen. 

Het beste is dat de Loveli Coconut Deodorant Refill een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief is voor wegwerpdeodorant. De refill houdt niet alleen je geur fris, maar helpt ook bij het verminderen van afval. De Loveli deodorant refill kost 6,50.

Duurzame Body Wash Refills: Zorg voor Jouw Huid en de Planeet

Als we het hebben over duurzaamheid, kunnen we niet voorbijgaan aan de Body Wash Refills van Loveli. Deze navullingen zijn een slimme en milieubewuste keuze. Door te kiezen voor een navulverpakking draag je bij aan het verminderen van plastic afval, terwijl je nog steeds kunt genieten van de weelderige schuimende ervaring waar Loveli bekend om staat.

Ik vind een douche foam altijd heerlijk om te gebruiken. Eigenlijk het hele jaar door wel, maar ik geniet er in de lente/zomer het meeste van. De 100% natuurlijke Body wash van Loveli is superzacht voor je huid. Het heerlijke schuim is gemaakt van kokosolie en is mild en niet irriterend. Je kunt het ook als scheerschuim gebruiken. Dat vind ik ideaal voor op vakantie: scheelt weer een product in mijn toilettas!

Deze Body Wash van Loveli is, zoals ik al vaker heb gezegd, mijn favoriet. Met de heerlijk tropische geur van Coconut! Je hebt aan een tot twee pompjes voldoende om je lichaam goed te reinigen en dan ruik je de heerlijke kokosgeur. Ik houd ervan. De Loveli Body Wash kost: 15,-

Dankzij de body wash refill hoef ik geen nieuwe pompflacon meer te kopen. Als mijn flacon leeg is, vul ik hem gewoon bij met de refill.

De body wash refill heeft de inhoud van twee body wash flacons en is daarmee in verhouding nog goedkoper ook. Dus niet alleen goed voor de natuur, maar ook voor je portemonnee. De Loveli body wash refill kost: 27,50.

Waarom kiezen voor Loveli?

  1. Natuurlijke Ingrediënten: Loveli gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor je huid en vrij van schadelijke chemicaliën.
  2. Duurzaamheid: De focus op duurzaamheid strekt zich uit tot de verpakkingen, met speciale aandacht voor het verminderen van plastic afval.
  3. Effectieve Resultaten: Loveli-producten beloven niet alleen gezonde ingrediënten, maar ook geweldige resultaten voor je huid.
  4. Cruelty-Free: Loveli is trots op het feit dat hun producten dierproefvrij zijn, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je schoonheidsroutine.

Conclusie: Duurzame schoonheid met Loveli

Als je op zoek bent naar schoonheidsproducten die zowel goed zijn voor jouw huid als voor de planeet, is Loveli de ideale keuze. Met de Face Wash, Deo’s en Douche Foam Refills van Loveli geniet je niet alleen van effectieve verzorging, maar draag je ook bij aan een groenere wereld. Ik vind de producten stuk voor stuk heel fijn in gebruik en blijf ze dan ook met liefde gebruiken. Ik ben echt fan. Ontdek vandaag nog de duurzame schoonheid van Loveli en omarm een gezonde, stralende huid met een groen tintje.

Samenvatting

Product: face wash, deodorant en body wash refills
Merk: Loveli
Verkrijgbaar: webshop van Loveli
Cijfer: 9

*Deze producten heb ik ontvangen voor een review. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*