Loveli Coconut + lipbalm winactie

Categories Winactie

Hieperdepiep hoera! Ik ben weer een jaartje ouder geworden. En dat wil ik graag met jullie vieren. Daarom heb ik een leuke winactie voor jullie. Ik mag namelijk een pakket met Loveli Coconut producten en een Loveli lipbalm weggeven. Doe je mee?

Loveli Coconut

Langzaamaan gaan we naar de lente en het mooiere weer toe. Voor mij is de geur van kokos echt een geur die verbonden is aan warmere temperaturen en zonneschijn.

Meer over mijn ervaringen met het Loveli Coconut pakket kun je hier lezen.

Dit gevoel wil ik graag met jullie delen, daarom kun je vanaf vandaag een eigen Loveli coconut pakket winnen.

Loveli Coconut Deodorant Refill

En hoe leuk is dat?! In dit pakket zit ook de nieuwe Loveli Coconut Deodorant Refill. Deze heerlijke, natuurlijke deodorant bevat biologische kokosnootolie, verrijkt met pure etherische oliën om je geur het hele dag fris te houden.

Het is een perfecte manier om je Loveli Coconut Deodorantstick te hervullen. Als je de deodorant al hebt gebruikt, hoef je alleen maar de kleine, draagbare refill te openen en de inhoud te gebruiken om je stick te hervullen.

Het beste is dat de Loveli Coconut Deodorant Refill een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief is voor wegwerpdeodorant. De refill houdt niet alleen je geur fris, maar helpt ook bij het verminderen van afval.

Loveli Lipbalm

Loveli lipbalm is een natuurlijke lipbalsem die wordt gemaakt met ingrediënten van hoge kwaliteit. Het bevat onder andere biologische bijenwas, kokosolie en vitamine E, die samen werken om je lippen te hydrateren, te beschermen en te herstellen.

Bij dit pakket win je de Lipbalm Apricot. Die je lippen van een subtiel kleurtje voorziet.

Hoe win je dit pakket?

Nu heb ik jullie natuurlijk helemaal enthousiast gemaakt voor dit leuke Loveli pakket. Tijd om te vertellen wat je moet doen om kans te maken.

  • Volg @loveli_care op Instagram
  • Volg mij (@daisybeautyglow) op Instagram (Volg je mij al? Like & save dan mijn laatste post)
  • Laat in een reactie (bijvoorbeeld een felicitatie  )onderaan dit artikel weten dat je meedoet.

Bonus kans

Voor een extra kans deel je de winactie in je story.

Succes allemaal!

Deze winactie duurt tot 5 maart en de winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

12 thoughts on “Loveli Coconut + lipbalm winactie

  1. Van harte gefeliciteerd! Erg blij met de Loveli producten die ik nu gebruik, de kokosnoot variant zou ik graag willen proberen!

  2. Fijne verjaardag! Ik doe graag mee aan de winactie, ben gek op Loveli en zou graag de coconut uit proberen.

  3. Wat een leuke aktie! Ik wil heel graag de Loveli line proberen, dit lijkt mij een goede kans! 😊
    En natuurlijk gefeliciteerd met je verjaardag Daisy!!! 🎉🎊🥰

  4. Gefeliciteerd!! En ik doe zeker mee aan deze winactie!! Ben zeker enthousiast geworden en het pakket is zeer welkom en zo leer ik loveli coconut kennen!

  5. Gefeliciteerd!❤️ En wat een toffe winactie. Samen met mijn schoonmoeder fans van Loveli, super fijne producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*