16 december

QMS gezichtsbehandeling bij BLOY

Beauty, Review , , , , , , , , , , , , , , , ,

Met de kerstdagen voor de deur zijn we allemaal natuurlijk weer hard op zoek naar het perfecte cadeau. En we doen ons best om tijdens de kerst zo stralend mogelijk voor de dag te komen. Onlangs deelde KonMari expert Mrs. T. een super tip op Instagram: geef een beleving cadeau. Dat kan bijvoorbeeld een fijne gezichtsbehandeling zijn. Ik onderging onlangs een QMS gezichtsbehandeling bij BLOY en vertel je er graag meer over.

QMS Anti Aging behandeling

BLOY Institute (voorheen KNAP Skincare) is opgericht door Lindsay van der Looij. BLOY is dé boutique kliniek in Amsterdam-Zuid op de Willemsparkweg voor effectieve huidverjongende en huidverbeterende behandelingen. Iedere cliënt start met een uitgebreide skin check en krijgt een geheel persoonlijk behandelplan. Elke huid is anders en dat vraagt om een specifieke aanpak qua behandelingen, skincare producten voor thuis en de samenstelling van de juiste supplementen.

Dus toen BLOY mij uitnodigde om een gezichtsbehandeling te ondergaan zei ik geen nee. Eenmaal aangekomen in Amsterdam en bij BLOY stapte ik de mooie salon in en werd ik heel vriendelijk ontvangen. Na het invullen van een vragenlijst werd ik meegenomen om de behandeling te ondergaan.

Wel werd mij verteld dat er per client een dossier wordt aangemaakt. Zo kunnen de huidspecialisten van BLOY precies controleren welke behandelingen je de vorige keer hebt ondergaan en wat voor effect dit heeft gehad.

De behandeling die ik kreeg was dus de QMS Anti Aging behandeling. Dit is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen.” Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat er gebruik gemaakt wordt van injectietechnieken. In tegenstelling tot andere merken die werken op de “stimulering van de aanmaak van collageen”, vult QMS het collageen aan in de huid. Dit hooggedoseerd collageen product bevat 82% actieve werkstoffen.

De behandeling was heel fijn om te ondergaan: eerst werd mijn huid goed gereinigd en onzuiverheden werden verwijderd. Daarna begon de behandeling met de QMS producten. Het meest opvallende product vond ik toch wel het masker. Deze werd aangebracht over mijn ogen en lippen heen. Je moet dus niet claustrofobisch zijn. Ik vond het een bijzondere ervaring. Bij de behandeling zat ook een heerlijke nek- en schoudermassage. Super fijn.

Helemaal blij na mijn behandeling.

Na afloop zag mijn huid er gelijk gladder uit! Ik heb een rimpel die ik zelf heel storend vind en deze is naar mijn mening ook best wel diep. Zelfs deze rimpel leek wel minder diep dan voorheen. Dat is fijn! Inmiddels zijn we een week verder en mijn huid ziet er nog steeds stralend en glad uit. Helaas is de diepe rimpel wel weer meer in zijn oude vorm gekomen, maar ik denk dat met het regelmatig herhalen van deze anti-age behandeling dat weer te verhelpen is.

Conclusie

Je wordt bij BLOY Institute heel professioneel en in een mooie omgeving ontvangen. Per client wordt een dossier aangemaakt d.m.v. een vragenlijst die je vooraf invult en op basis van de behandelingen die je ondergaat. Zo werk je samen aan een perfecte huid. Wat mij betreft is het geven van een fijne gezichtsbehandeling een perfect cadeau voor de feestdagen. Het is een beleving en je maakt er iemand echt blij mee. Ik was in ieder geval heel blij na mijn behandeling bij BLOY.

*Ik ben door BLOY uitgenodigd om een behandeling te ondergaan.

Reacties

  • Ik heb nog nooit zoiets gedaan maar lijkt me best wel lekker! Maar vind zoiets altijd super ongemakkelijk.. dat houdt me tegen haha

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*