13 december

Stardust North Star earrings

Fashion , , , , , , , , , , , , , , , ,

Voordat je het weet is het alweer kerst, dus je kan niet vroeg genoeg beginnen met het kopen van kerstcadeautjes. Omdat het soms best lastig is om leuke cadeautjes te verzinnen, deel ik vandaag weer een tip met jullie. Wat dacht je namelijk van een leuk setje oorbellen? In de webshop Stardust van Yvonne Coldeweijer zag ik dit schattige setje oorbellen en ik laat ze vandaag aan jullie zien.

Yvonne Coldeweijer

Wie is Yvonne Coldeweijer hoor ik jullie denken? Yvonne Coldeweijer is een Nederlandse presentatrice, zangeres, actrice en youtuber. Vooral om dat laatste is ze de laatste tijd nogal bekend. Yvonne deelt namelijk juice over bekende Nederlanders op haar Instagram account en haar YouTube kanaal. Ik moet eerlijk bekennen dat dit voor mij een enorme Guilty pleasure is, want ik vind het super leuk om de juice te bekijken. Maar Yvonne heeft dus ook een eigen sieradenlijn, Stardust. En daar gaat het in dit artikel over.

Stardust

De sieradenlijn bestaat uit kettingen, ringen, oorbellen en armbandjes. Je kan er van alles vinden. In een van haar videos zag ik Yvonne de North Star oorbellen dragen en die vond ik zo leuk dat ik besloot ze te bestellen. Meestal draag ik witgoud of zilver, maar voor de afwisseling bestelde ik ze in het geelgoud.

De oorbellen werden geleverd in een schattig roze suède zakje met daaraan het Stardust label. Binnen een paar dagen had ik ze al in huis. De oorbellen zijn kleine, goudkleurige ringetjes waarop allemaal steentjes zitten en er hangt een hangertje van een sterretje aan.

De oorbellen hebben een handige sluiting waardoor het in doen van de oorbellen makkelijk gaat. Dat is wel zo prettig, want het zijn kleine ringetjes en anders is het zo’n gehannes.

De oorbellen vind ik erg leuk staan en ze zijn ook gemakkelijk te combineren met andere oorbellen. Zo krijg je een leuke earparty. En zeg nu zelf: sterren zijn het toch helemaal voor de kerst!

Kortingscode

Mocht jij nu denken: ik ga een setje oorbellen (of een ander sieraad) cadeau doen, let dan op: met de code Youtube20 krijg je namelijk 20% korting in de webshop. Dat is mooi meegenomen voor de dure decembermaand toch? Ik zou zeggen veel shopplezier!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*