14 december

Review Action Body Scrub Seasalt

Review , , , , ,

De scrub zit verpakt in een grote witte pot met daar omheen een sticker met daarop de kleur van de geur die je gekozen hebt. Ik heb gekozen voor de geur Happy Days, daarom staat er bij mij een gele bloem op de sticker. Omdat een beetje vrolijkheid in deze donkere dagen wel van pas kan komen! 😉 De scrub is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, waar Happy Days er dus 1 van is. Er is ook een douchegel, een body butter, een body lotion en geurstokjes van iedere variant.

 

Goed nu naar deze scrub. De geur van de scrub is heerlijk zoet! Je ruikt echt de fruitige zoete geur van grapefruit en manderijn. Heerlijk!

De scrub is wit van kleur en voelt een beetje snotterig aan als je een beetje pakt. Maar zodra je het met ronddraaiende bewegingen op je huid aanbrengt, voel je duidelijk het zeezout! De scrub is lekker grof en je scrubt je huid dus goed.

Als ik de scrub een beetje uitsmeer op mijn hand, zie je ook duidelijk de zeezoutkorrels.

Na gebruik van deze scrub, voelt mijn huid heerlijk zacht aan! Echt super zacht! Ik heb eerlijk gezegd nog nooit een scrub gebruikt die zo goed werkt.

 

De prijs van deze scrub is ook fantastisch! Namelijk slechts: € 1,39 voor 500 gram. Bizar dat, dat kan! Ik ben zeer, zeer tevreden!

 

Samenvatting

Product: Body Scrub Seasalt

Merk: Action

Verkrijgbaar: Action

Prijs: €1,39

Cijfer: 9

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*