10 december

Inspired by Chanel holiday 2012

Beauty, Make-up , , , ,

Zoals jullie weten ben ik gek op het merk Chanel. Ik vind de producten prachtig en fijn in gebruik. De campagne foto’s van Chanel zijn ook keer op keer prachtig. Het leek me leuk om eens zo’n campagne foto na te maken.

 

Toen ik deze look maakte, had in de producten van Chanel holiday 2012 nog niet in mijn bezit. Ik heb deze look dus gemaakt met andere (goedkopere) producten. Op deze manier laat ik zien dat je en soort gelijke look kunt maken met goedkopere producten!

 

De campagne foto van Chanel ziet er als volgt uit:

 

Het model draagt een kersenrode lipstick en haar huid is vrij licht en egaal. Op haar wangen is een klein beetje blush te ontdekken.

 

Een close up van de ooglook:

Zoals je kunt zien, is er gouden oogschaduw aangebracht op haar volledige ooglid. Verder heeft ze een randje langs haar wimpers met bordeaux rode oogschaduw en een mooie wing.

 

Producten

Om deze look na te maken heb ik de volgende producten gebruikt.

 

Urbay Decay Eyeshadow Primer Potion

Als eerste heb ik oogschaduwbasis van Urban Decay aangebracht op mijn volledige ooglid.

 

88 palette

Daarna heb ik mijn 88 palet erbij gepakt. Daarvan heb ik de gouden kleur op mijn volledige ooglid aangebracht. De licht roze kleur heb ik aangebracht op mijn wenkbrauw bot. Daarna heb ik de taupe kleur geblend  in mijn crease. Tot slot heb ik de bordeaux rode kleur als eyeliner aangebracht.

 

Etos Pink Ribbon mascara


Als mascara draag ik Volume mascara van Etos

 

Rimmel Sun Shimmer bronzer

Op mijn wangen draag ik een klein beetje bronzer van Rimmel.

 

The Body Shop glanspareltjes

Verder draag ik heel veel highlighter op mijn wangen. Hiervoor gebruik ik glanspareltjes van The Body Shop.

 

Donkere lipstick

Op mijn lippen draag ik de lipstick die ik laatst weer in mijn stash tegen kwam. Helaas weet ik niet van welk merk deze is.

En zo ziet mijn inspired by Chanel Holiday look er tot slot uit.

 

Ik ben zelf erg tevreden over het eindresultaat! De look lijkt wat mijn betreft erg goed!  Ik denk dat ik vaker van dit soort inspired by looks ga doen!

 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*