27 januari

Review Philosophy field of flowers body lotion

Review ,

verliefd zijn is een van de mooiste gevoelens ter wereld. je weet het als je de vonk voelt overslaan. vlinders in je buik, een dagdromerig gevoel, anders dan alle liefde die je ooit hebt gevoeld. je lacht zonder het te beseffen en voelt je zo blij dat je wel zou kunnen wegdromen. het is onbeschrijflijk, onweer-staanbaar, echte liefde. deze valentijnsdag, verdien je meer dan een boeket, philosophy biedt je een heel bloemenveld met field of flowers.

Bovenstaande quote van Philosophy over hun nieuwe lijn “field of flowers”, moeten we allemaal maar aan onze geliefden laten lezen. Wie wil er nu niet een heerlijk zoet geurend bloemenveld van zijn valentijn ontvangen? Philosophy omschrijft deze nieuwe lijn als volgt:

stel je een wandeling voor tussen bloeiende, witte gardeniabomen. het zonlicht speelt met de witte bloemblaadjes die je aandacht trekken. als je stopt om de pure, delicate schoonheid te bewonderen verleidt de sensuele geur je en brengt al je zintuigen met een unieke harmonie in balans. field of flowers gardenia blossom spray fragrance is een verfijnde mix van witte gardenia en transpa-rante bloemen, die je vrouwelijkheid in evenwicht brengt. gebruik, om deze mooie geurervaring uit te breiden ook onze zachte shampoo, shower gel & bubble bath en body lotion.

Zoals ik al zei, ik mocht de bodylotion van deze lijn testen en dat heb ik uitgebreid voor jullie gedaan.

De test

De verpakking van Philosophy field of flowers body lotion vind ik al erg mooi. De fles is wit, met daarop een etiket waar bloemen op zijn afgebeeld. Ook staat er in het typische Philosophy lettertype field of flowers op vermeld. De fles is een pompflacon. Mijn mening hierover is verdeeld. Aan de ene kant vind ik het handig, omdat je door op het pompje te drukken de hoeveelheid bodylotion makkelijk kunt verdelen. Aan de andere kant vind ik een pompflacon onhandig en dan met name wanneer de fles bijna op is. Doordat de pompflacon nooit helemaal de bodem van de fles bereikt, is het lastig om de laatste restjes van de fles op te gebruiken.

De kleur van de body lotion is wit. De substantie is niet heel dik. Wel is de body lotion goed voedend. Ik heb de ingrediënten lijst even bekeken en ik zag dat de body lotion ook shea butter bevat. Shea butter staat erom bekend dat het zeer geschikt is voor de droge huid. Vandaar dat deze body lotion zo goed voed.

Als ik de body lotion uitsmeer, kun je duidelijk zien dat er een klein vettig laagje achterblijft op mijn huid. Dit trekt echter snel weer in.

De geur van de body lotion is echt heerlijk. Ik waan me na een pompje al in een bloemenweide. Soms vind ik body lotions met geur nogal tegenvallen: de geur vervliegt dan nogal snel. Dat is met deze body lotion niet het geval. De zoete bloemen geur blijft lekker lang hangen en dat vind ik heerlijk. Ik heb eigenlijk na het aanbrengen van deze body lotion geen eau de toilette meer nodig.

Als ik de body lotion aanbreng, heb ik het idee alsof ik water in mijn huid aan het masseren ben. Aangezien water op plek een staat van de ingrediëntenlijst, is dat niet zo heel gek. Ik vind dit erg fijn, ik heb namelijk ook het idee dat het hierdoor ook sneller intrekt. Ik kan ook gelijk na het aanbrengen mijn spijkerbroek aantrekken. Soms gaat dat lastig na het aanbrengen van een body lotion. Je kent het wel: je huid is vet en de broek glijd niet over je benen. Erg irritant. Bij deze body lotion is dat dus niet het geval. Ik krijg door deze body lotion een gevoed, lekker ruikend, zacht huidje. Wat wil een vrouw nog meer.

Conclusie

Philosophy heeft mij wederom niet teleurgesteld. Ik ben zeer tevreden over deze body lotion. Naast het feit dat deze body lotion goed voedend is en je huid soepel en zacht maakt, ruik je ook nog eens super lekker na het aanbrengen! Ik zeg een win win situatie! Ik ben zelfs zo enthousiast dat ik graag de eau de toilette van deze lijn wil hebben. Leuk cadeautje voor Valentijn, dus schatje als je dit leest!… 😉

Samenvatting

Product: Field of flowers body lotion

Merk: Philosophy

Verkrijgbaar: Ici Paris xl

Prijs: € 42,17

Cijfer: 9

 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*