The Hunger games catching fire Katniss’s wedding look

Categories Beautyglow

Jullie worden misschien gek van mij met mijn “Hunger Games” looks, maar ik ben gewoon zo ontzettend geïnspireerd geraakt door de looks in deze film. Daarom vind ik het ook zo leuk om de looks op mijn manier na te maken. Ja, ik weet ook dat ik niet op Jennifer Lawrence lijk, dat mocht ik willen. Maar dat hoeft toch ook niet? Ik vind het gewoon leuk om op deze manier te spelen met make-up.

The Hunger Games Catching Fire Katniss’s wedding look

Goed, laten we beginnen met de look die mij heeft geïnspireerd. Dat is deze look van Katniss. Deze look droeg ze, toen ze haar trouwjurk aan had bij de presentatie.

 

Producten

Ik heb voor deze look de volgende producten gebruikt.

Essence Soft & Natural foundation 02 Sand Beige

Voor deze look is een egale basis belangrijk. Daarom heb ik als eerste mijn huid geëgaliseerd met foundation van Essence.

Urban Decay Eyeshadow Primer potion

Om de oogschaduw goed op zijn plek te laten zitten en de kleuren mooi uit te laten komen heb ik oogschaduwbasis van Urban Decay aangebracht.

 

88 palette

Ik heb voor deze look mijn 88 palette gebruikt. De kleuren die ik heb gebruikt heb ik aangekruist en ik heb deze van licht naar donker aangebracht van mijn binnenste naar mijn buitenste ooghoek.

 

Wit oogpotlood

Op mijn traanbuis heb ik wit oogpotlood aangebracht.

 

Plak diamantjes

Onder mijn oog heb ik 6 plak diamantjes aangebracht. Ik heb hiervoor de plak diamantjes gebruikt die ik bij Action heb gekocht.

 

BE all-in-one mascara

De mascara die ik draag is van BE. Verder heb ik ook nog nepwimpers aangebracht in mijn buitenste ooghoek. Hiervoor heb ik een nepwimper van MAX kapot geknipt en de langste wimpers heb ik aangebracht.

 

Close-up ooglook

Hierbij een close-up van mijn ooglook.

 

Overige producten

Essence Sun Club Matte Bronzer

Om te shapen heb ik bronzer van Essence gebruikt.

 

Chanel Tweed Pink Blush

De blush die ik draag is Chanel Tweed Pink.

 

The Body Shop Glanspareltjes

Als highlighter heb ik de glanspareltjes van The Body Shop gebruikt.

 

NYC 411 Snow Cone

Omdat Katniss op de foto roze metallic lippen heeft, draag ik op mijn lippen roze lipstick van NYC.

 

De look

Hierbij foto’s van de look.

Ik hoop dat jullie mijn Hunger Games look weer leuk vonden om te bekijken.

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

11 thoughts on “The Hunger games catching fire Katniss’s wedding look

  1. Oooh, ik vond deze look uit de Hunger Games fantastisch! Heel mooi gedaan. Wel vroeg ik me af: voor welke gelegenheid gebruikte je deze look?

  2. Ik word zeker nog niet gek van je hunger games looks;) Sterker nog ik vind deze denk ik echt het vetst. Je hebt er echt werk van gemaakt. Me likey!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*