7 april

Review Yes to Carrots moisturishing eye cream

Review , , , , , , ,

Ik gebruik elke dag een oogcrème. De fijne lijntjes bij je ogen zijn een van de eerste tekenen van huidveroudering en deze wil ik zo lang mogelijk uitstellen. Bovendien ben ik al 28 (woei dat klinkt oud!) dus mij verdiepen in producten tegen huidveroudering kan nooit kwaad. De laatste tijd gebruik ik als oogcrème Yes to Carrots moisturizing eye cream en het leek mij leuk jullie hier wat meer over te vertellen.

 

Yes to Carrots moisturizing eye cream

Yes to Carrots moisturizing eye cream is een oogcrème die vochtinbrengend is. Dat is vooral voor de dunne huid rondom je ogen absoluut geen overbodige luxe. Deze dunne huid kan namelijk snel uitdrogen en heeft veel te verduren. Denk maar eens aan het verwijderen van je oog make-up.

Ik heb mijn oogcrème gekocht bij De Tuinen en zij omschrijven deze oogcrème als volgt:

Yes to Carrots Moisturizing Eye Cream is een vochtrijke oogcontourcreme. De zachte creme op waterbasis bevat Wortelzaadolie, Wortelsap en 26 krachtige Dode Zeemineralen. Uw huid voelt direct vochtiger aan.

Klinkt goed he! Wat ook goed is om nog even te vermelden is dat Yes to haar producten niet op dieren test en vrij is van parabenen. Yes!

De test

Ik gebruik de oogcrème elke avond na het aanbrengen van mijn nachtcrème en soms ook overdag, wanneer mijn wallen wat dikjes zijn. De crème is door het handige pompje makkelijk te verdelen. De eerste keer drukte ik te hard op het pompje waardoor ik teveel crème op mijn vinger had. Zonde! Even opletten met doseren dus.

Je hebt slechts een toefje ter grootte van een erwt nodig voor allebei je oogcontouren. Ik zet stipjes met de crème rond mijn ogen en klop het daarna zachtjes in.


Er blijft een glimmend laagje achter met een lichte witte waas. Dit trekt echter snel in. Je voelt ook een beetje dat je huid kleine vocht injecties krijgt vind ik. Fijn gevoel!

 

De volgende ochtend voelt de huid rondom mijn ogen echt super zacht aan. Het is zeer goed gevoed.

 

Conclusie

Yes to Carrots moisturizing eye cream voed mijn oogcontouren goed en maakt mijn huid lekker zacht. Of fijne lijntjes worden verminderd kan ik niet goed beoordelen, ik heb het idee van wel. Maar ik heb geen before and after foto gemaakt. De crème is in ieder geval fijn in gebruik en omdat je maar een klein beetje per keer nodig hebt ook erg zuinig.

 

Samenvatting

Product: Moisturizing eye cream

Merk: Yes to carrots

Verkrijgbaar: De Tuinen

Prijs: € 12,99

Cijfer: 9

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*