OPI Brazil Beach Sandies mini pack

Categories Beautyglow

Brazil, lalalalalala! Van deze vrolijke kleurtjes ga je toch spontaan zingen? Mijn brengen ze in ieder geval helemaal in de vakantiestemming!

Voor de lente/zomer 2014 brengt OPI de kleuren van tropische regenwouden en warme zandstranden op je nagels met Brazil by OPI. In dit limited edition setje –Beach Sandies – vind je een paarse, turquoise, felgele en fuchsia fluo-minilak met de gekende matte korrelige textuurfinish.

Dit setje bestaat dus uit vier fel gekleurde liquid sand lakjes. Sinds mijn eerste liquid sand lakje, ben ik helemaal fan geworden van deze textuur en de liquid sand lakjes van OPI zijn de beste!

OPI Brazil Liquid Sandies mini pack

Dit mini pack van OPI bevat vier liquid sand lakjes in de volgende kleuren:

  • Samba-dy Loves Purple (paars)
  • I’m Brazil Nuts Over You (roze)
  • What’s a Little Rain Forest? (blauw)
  • You’re So Flippy Floppy

Leuke zomerse namen he!

Ik heb op elke vinger een andere kleur aangebracht (op bovenstaande foto is het net het omgekeerde van de verpakking).

 

De textuur van deze lakjes is net iets minder grof dan bij andere liquid sand lakjes. Het lijkt bijna op een matte nagellak met een lichte textuur. Een beetje een “zacht zand” effect. Ik vind het wel mooi.

 

Zo zie je de lakjes bij de flesjes. Ik vind ze echt super leuk. Als ik zo kijk zijn I’m Brazil Nuts Over You en What’s a Little Rain Forest? mijn favoriet.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden  om mijn nieuwe aankoop te bekijken!

 

Samenvatting

Product: Brazil Beach Sandies mini pack

Merk: OPI

Verkrijgbaar: diverse parfumerieën

Prijs: € 18,95

Cijfer: 9

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

5 thoughts on “OPI Brazil Beach Sandies mini pack

  1. Wat een leuke lakjes.Leuke vrolijke kleurtjesAlleen de gele kleur vind ik persoonlijk een beetje flets.Ik houd ook niet zo van geel! De andere 3 kleuren vind ik wel heel leuk!Je heb een leuke aankoop gedaan.

  2. Dit zijn echt zomerkleurtjes. Als ik zo de namen lees geeft het me een zomergevoel haha. De lakjes zelf vind ik ook echt leuk!
    liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*