23 oktober

The Body Shop Tea Tree BB cream

Review , , , , , , ,

Jullie weten allemaal vast wel dat tea tree een positieve uitwerking kan hebben op acne. Zoals ik in het filmpje over mijn foundation routine al zei: ik heb de laatste tijd veel last van puistjes op mijn kaaklijn. Erg vervelend vind ik dat. Er zit niks anders op dan de puistjes bedekken, ik wil namelijk niet met zichtbare puistjes rondlopen. The Body Shop heeft een nieuwe BB cream, met tea tree olie erin. Die wilde ik wel eens proberen!

De verpakking is een kleine tube met een huidskleur dop. Verder staat er op het etiket het duidelijk herkenbare tea tree vermeld. Alle producten van The Body Shop uit deze lijn hebben deze etiketten.

Ik twijfelde erg over de kleur, maar nadat ik de verkoopster bij me had laten testen bleek dat ik nr. 2 moet hebben.

Doordat het een tube is, is de BB cream hychienisch in gebruik. Wel zo prettig. Je kan makkelijk doseren, door een klein beetje te knijpen krijg je al voldoende product uit de verpakking.

Deze BB cream is overigens goed betaalbaar. Hij kost namelijk maar € 8,- en dat vind ik een mooie prijs voor een BB cream die niet op dieren is getest.

 

De test

Eerst een foto van mijn gezicht zonder BB cream of make-up. Je ziet duidelijk de vlekjes zitten. Erg vervelend vind ik dat.

Tijd om de BB cream aan te brengen. Dit doe ik zoals ik in mijn video van de foundation routine liet zien. Eenmaal aangebracht ziet mijn gezicht er als volgt uit. De kleur lijkt nu iets te donker. Als de BB cream langer opdroogt zul je zien dat de kleur wel matcht. Wat nu wel duidelijk zichtbaar is, is de dekking. Mijn puistjes en vlekjes zijn goed bedekt.

Als ik mijn volledige make-up look heb aangebracht zie je dat de BB cream wel de juiste kleur is, hij matcht met mijn huidskleur.. Ik heb een glowy egale skin nu. Yes.

Na een paar dagen deze BB cream te hebben gebruikt, merk ik trouwens dat mijn puistjes sneller verdrogen. De tea tree doet zijn werk. Dat is dus wel zo prettig. Met deze BB cream heb je twee vliegen in een klap: puistjes zijn bedekt en puistjes drogen uit! Yeah, dat willen wij meiden met een acne gevoelige huid!

 

Conclusie

Ik ben te spreken over deze BB cream. Hij bedekt mijn puistjes goed en geeft me een frisse uitstraling. Tevens droogt hij mijn puistjes uit. Dat is wel  zo prettig want hierdoor verdwijnen ze sneller. Voor mij een blijvertje.

 

Samenvatting

Product: Tea Tree BB Cream
Merk: The Body Shop
Verkrijgbaar: The Body Shop
Prijs: € 8,00
Cijfer: 8

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*