19 december

The Hunger Games Catching Fire Black Eyeshadow look

Beautyglow , , , , , , , , , , , ,

Deze look draagt Katniss Everdeen wanneer zij samen met Peeta Mellarck op een koets de arenda binnen rijd. Dat is het moment waarop de deelnemers aan The Hunger Games zich presenteren aan het publiek. Katniss en Peeta dragen daarbij zwarte kostuums met echte vlammen. Super gaaf.

De look van Katniss moest aanwezig en stoer zijn. Maar ook een donkere kant hebben, omdat Katniss boos is op de organisatoren van deze 75ste Hongerspelen.

De look heeft zwarte oogschaduw met gouden vlammen. De zwarte oogschaduw maakt haar ogen wel erg klein, maar het misstaat zeker niet! Ik heb zo goed mogelijk geprobeerd deze look na te maken en ik vind het resultaat echt stoer.

Producten

Voor deze look heb ik de volgende producten gebruikt.

 

Essence foundation gemengd met Rimmel BB Cream

 

Deze foundation en BB cream heb ik gemengd met elkaar voor een egale look.

 

Etos Oogschaduwbasis

Ik heb oogschaduwbasis van Etos gebruikt.

 

Dior Royal Kaki en Bourjois Smokey eyes Gold Smoking

Voor mijn ogen heb ik 2 palettes gebruikt. Als eerste heb ik de zwarte kleur uit het Dior palette over mijn volledige ooglid gebruikt. Deze kleur heeft zeer goed pigment en was super geschikt als eerste zwarte laag. Daarna heb ik de zwarte kleur uit het Bourjois palette eroverheen aangebracht. Deze kleur heeft namelijk gouden glitters en dat past mooi bij de gouden vlammen die ik ga maken. Deze zwarte kleur van Bourjois heb ik ook tegen mijn onderste wimperrand aan gezet. Daarna heb ik met de gouden kleur uit het Dior palette de lijnen voor de vlammen en de lijn onder mijn oog gezet. Onder mijn wenkbrauw heb ik de witte kleur uit het Bourjois palette aangebracht.

 

Max zwart oogpotlood en Catrice gouden eyeliner

Met het zwarte oogpotlood Max (Action) heb ik de vlammen omlijnt. Over de gouden oogschaduw heb ik gouden eyeliner aangebracht. Hiervoor heb ik de gouden eyeliner van Catrice gebruikt. Ook heb ik met de gouden eyeliner stippen in mijn crease gezet. Dit heb ik ook gedaan met een zwarte eyeliner van Max.

 

BE All-in-One mascara

De mascara die ik draag is van BE.

 

ModelCo lipstick lipgloss duo en Khroma beauty Honey lipgloss

Op mijn lippen draag ik de lipstick uit het ModelCo duo en daar overheen heb ik lipgloss van Khroma aangebracht.

 

Close up ogen

Hierbij een close-up van mijn ogen.

Ik heb nog nooit zo’n donkere ooglook gedragen! Het is echt super zwart!

 

Overige producten

 

Essence Sun Club Matte bronzer

Ik heb mijn gezicht lichtjes geshaped met bronzer van Essence.

 

Chanel Rose Ecrin

De blush die ik draag is van Chanel.

 

Chanel

 

Ik vond het echt weer super leuk om een look van The Hunger Games te maken. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te bekijken!

 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*