The Hunger Games Catching Fire make-up look

Categories Beautyglow

Ik ben echt fan van de The Hunger Games films! The Hunger Games Catching Fire is wat mij betreft nog beter dan deel een! Jennifer Lawrence is echt fantastisch in haar rol als Katniss Everdeen. De Film heeft me geen seconde verveeld. De looks die Jennifer in de films draagt zijn stuk voor stuk prachtig. De look die ik heb nagemaakt is de look die zij droeg bij het diner van de Victory tour.

Ik weet dat ik niet op Jennifer lijk, dat mocht ik willen. Toch vind ik dat het kopiëren van deze look aardig is gelukt.

The Hunger Games Catching Fire

Ik heb voor deze look gebruik gemaakt van mijn 88 palette. Dit is even het enige make-up product wat ik benoem, omdat de ogen toch duidelijk het belangrijkste zijn bij deze look.

The Hunger Games Catching Fire eyes red eyeshadow

Op mijn ooglid draag ik rode oogschaduw. Een donkere tint op het bewegende deel en een iets lichtere in mijn crease. Als een soort wing heb ik de zwarte en witte lijnen aangebracht.

 

Close-up ooglook

The Hunger Games Catching Fire eyes

The Hunger Games Catching Fire eyeshadow

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze inspired by The Hunger Games Catching Fire ooglook te bekijken.

The Hunger Games Catching Fire

Als jullie het leuk vinden ga ik ook nog een van de andere looks proberen na te maken.

The hunger Games catching fire

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

9 thoughts on “The Hunger Games Catching Fire make-up look

  1. Wauw, wat gaaf zeg! Unieke look is het, maar sowieso vind ik de make-up van the Hunger Games – voor zover ik het heb gezien – gorgeous. Heel spectaculair of juist classy. Zelf heb ik de films niet gezien of de boeken niet gelezen, but really lovely lady!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*