Vlog #22 | 39 weken zwanger | vierde weekvlog & genieten van de zon!

Categories BabyGlow

 

In deze vierde weekvlog ben ik alweer 39 weken zwanger. Een mijlpaal, want bij mijn eerste was ik rond deze tijd al bevallen. Ik geniet van het heerlijke weer en ga o.a. lekker naar het strand. Ook ga ik nog sporten!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

2 thoughts on “Vlog #22 | 39 weken zwanger | vierde weekvlog & genieten van de zon!

  1. Zo grappig dat je nog zoveel doet op 39 weken 🙂 Ik kon amper waggelen, laat staan sporten. En op uitstap gaan zou ik ook niet meer gedurfd hebben uit vrees dat mijn water zou breken en ik daar zou staan met een natte broek, hahaha 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*