Webprint Fotoboek

Categories Review

Er zijn tegenwoordig verschillende websites waarop je gemakkelijk online je eigen fotoboek kunt samenstellen. Een van deze websites is www.webprint.nl.

Als eerste kies je wat voor soort fotoboek je wil maken. Je kunt voor een staande of een liggende variant kiezen. Maar ook voor een vierkante variant. Ik koos voor de liggende variant in maat m. Daarna kun je heel gemakkelijk jouw foto’s inladen.

Na het inladen van de foto’s werkt het opbouwen van je fotoboek super simpel. Je sleept je foto’s naar het fotokader waar je hem wil hebben en zo ga je pagina na pagina verder tot je hele boek vol is. Ik ben dit jaar twee keer op vakantie geweest. Begin juli naar Frankrijk en begin september naar Parijs en Disneyland en ik besloot de foto’s van deze vakanties bij elkaar in een fotoboek te voegen. Dit gaat makkelijk, maar ik moest wel pagina’s bijkopen. Maar alsnog was mijn fotoboek niet duur: ik betaalde € 40,90 incl verzendkosten en dat vind ik super betaalbaar.

Na iets meer dan een week had ik mijn fotoboek in huis. De afwerking is super. De kaft is gemaakt van harder materiaal en mijn foto’s zijn er mooi op gedrukt. De kleuren van de foto’s zijn ook precies zoals ze waren op mijn pc. Dat vind ik wel zo prettig. Daarnaast zijn de fotopagina’s in het boek ook van stevige kwaliteit. Het leuke vind ik ook dat je bij webprint ook foto’s aan de binnenkant van de kaft kan laten drukken. Dit scheelt je toch twee pagina’s bijkopen. Super! Bij andere programma’s had ik die optie niet.

Vanwege de mooie kwaliteit van het fotoboek en de mooie kleuren waarin de foto’s worden gedrukt, maar ook de snelle levering ben ik zeer tevreden over mijn fotoboek van webprint.nl. De prijs/kwaliteit verhouding is ook echt top. Ik kan deze website echt aan iedereen aanraden!

Hebben jullie al fotoboeken van je vakantie gemaakt?

 

Samenvatting

Product: fotoboek

Merk: webprint

Verkrijgbaar: www.webprint.nl

Prijs: Variabel, afhankelijk van het type boek en het aantal pagina’s.

Cijfer: 8

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

4 thoughts on “Webprint Fotoboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*