2 oktober

Essence Lash Princess

Review , , , ,

Ik zal proberen me nu weer aan mijn schema te houden. Dat wil zeggen: Ma + do : review, Di: FOTD, Wo: nagels, Zat: picture week, Zo: Insta outfits, vrij: variabel.

 

Nu terug naar de review. Ik review dit keer een budgetmascara van een budgetmerk die bij vele als topper staat gekenmerkt: Essence. De mascara die ik review is lash Princess. Ik zag deze mascara staan bij Kruidvat en ik dacht ik neem hem mee! Een mooie bijkomstigheid hierbij was dat ik er een gratis eyeliner stift bij kreeg. Daar komt ook nog een review van langs.

 

De mascara zit verpakt in een mooie zwarte huls met roze opdruk. Sommige tekeningentjes van de opdruk zijn gemaakt van roze rubber. Erg leuk vind ik dat. Het doet me een beetje aan Betty Boob. Geen idee waarom.

Het borsteltje ziet er bijzonder uit. Hij loopt een beetje dikker uit ofzo, ik weet niet goed hoe ik het uit moet leggen, maar foto’s zeggen denk ik genoeg. Het borsteltje brengt de mascara gemakkelijk aan op mijn wimpers. Mijn wimpers worden goed gescheiden en zien er mooi uit. Absoluut niet klonterig of spinnenpoot achtig. Sommige budget mascara’s hebben helaas wel dat effect.

Als ik alles wat Essence belooft moet geloven, moet deze mascara mijn wimpers dramatisch volume geven. Dramatisch nog wel, jeetje. Echt veel volume geeft deze mascara mijn wimpers niet vind ik. Wat hij wel doet is ze meer accentueren en ze net even wat mooier eruit laten zien. En dat is ook wat waard naar mijn mening.

Conclusie

Dit is een prima budget mascara. Hij is prima voor door de weeks naar je werk of naar school. Wil je een mooie dramatische 😉 make-up look creëren met hele mooie opvallende wimpers, dan zal je toch verder moeten kijken. Voor de prijs hoef je het kopen van deze mascara in ieder geval niet te laten.

 

Samenvatting

Product: Lash Princess

Merk: Essence

Verkrijgbaar: Kruidvat

Prijs: € 3,39

Cijfer: 7

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*