20 juni

Zenner stay in hair elastiekjes

Review , , , , ,

Als je lang haar hebt, is het altijd fijn als je tijdens het sporten een hoge staart in kunt doen. Tijdens het hardlopen en het tennissen bind ik mijn haar altijd bij elkaar in een staart. Maar omdat ik nogal dik en lang haar heb, zakt dit bij mij snel uit. Erg vervelend vind ik dat. Toen zag ik de stay in hair elastiekjes van Zenner. Deze leken me het proberen waard.

De stay in hair elastiekjes hebben een soort dunne rubberen randjes om het elastiek heen. Dit zorgt ervoor dat het elastiekje niet uit je haar kan glijden. Wel zit er een sluiting op het elastiek (zo noem ik het maar even). Deze is gelukkig niet van ijzer, want dit beschadigd je haar heel erg, maar hij is van heel hard plastic. Dat is toch iets minder erg dan ijzer. Vanwege dit soort sluitingen neem ik meestal elastiekjes zonder zo’n sluiting. Maar goed, bij stay in hair zit dit er nu eenmaal aan.

De elastiekjes lijken wat klein, maar ze zijn super strak. Ik kan een normaal elastiek altijd 3 keer om mijn staart heen doen. Met veel moeite lukt dat me ook met dit elastiekje. Het elastiek zit strak om mijn staart.

En daar blijft het ook zitten. De elastiekjes hebben al diverse tenniswedstrijden en hardlooptochtjes overleefd en elke keer zat mijn haar nog op zijn plek. Ook als ik even snel een knotje maak met deze elastiekjes, dan blijft het goed zitten. De stay in hair elastiekjes werken dus wel.

Toch denk ik wel dat het rubber en het sluitinkje mijn haar wel een beetje beschadigen. Het is toch wat stug. Daarom gebruik ik de elastieken alleen om te sporten. Dan houd ik de schade beperkt en daarvoor voldoen ze prima.

Op zich ben ik dus best tevreden over deze stay in hair elastiekjes van Zenner. Ze doen wat ze moeten doen. Alleen had Zenner het sluitinkje wel weg mogen laten. Dat is mijn tip aan Zenner bij deze!

 

Samenvatting

Product: Stay in hair

Merk: Zenner

Verkrijgbaar: Diverse drogisterijen

Prijs: € 2,45

Cijfer: 8

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*