8 februari

Als een stalende mommy het voorjaar in!

Fashion , , , , , , , , ,

Als je door een willekeurige winkelstraat loopt zie je het al in de etalages: de voorjaarscollecties komen eraan. Al kun je het je misschien nog niet voorstellen, maar het voorjaar komt er echt aan. De lente start officieel pas 20 maart 2018. Maar de voorjaarsvakantie komt steeds dichterbij! De regio Zuid gaat op 17 februari al met voorjaarsvakantie en de regio Midden en Noord zijn op 24 februari aan de beurt. Dat betekent dat ik dit jaar weer in de voorjaarsvakantie jarig ben, namelijk op 26 februari.

 

Met de voorjaarsvakantie voor de deur en met al die leuke, nieuwe collecties die in de winkels hangen, wil je natuurlijk gaan shoppen! Ik tenminste wel. Maar met zo’n mooie, ronde, zwangerschapsbuik zijn de gewone collecties voor mij dit jaar geen optie. Gelukkig bieden tal van merken mooie zwangerschapscollecties als uitkomst!

 

Modekleuren lente/zomer 2018

Na wat research online en ook na het kijken in de etalages ben ik tot de conclusie gekomen dat de modekleuren voor aankomend seizoen zijn:

  • Blauw
  • Geel
  • Violet roze
  • Oranjerood
  • Perzik roze
  • Violet / paars
  • Citrusgeel
  • Bruin
  • Turkoois
  • Kobalt blauw

 

Veel van bovenstaande kleuren spreken mij aan, vooral Violet roze en Perzik roze vind ik erg leuk. Kobalt blauw kan mega stoer staan, denk aan Maxima! Geel moet je echt staan vind ik, zelf kies ik daar niet snel voor. Maar kijkend naar bovenstaande kleuren, kunnen we komend seizoen weer veel kanten op. Ook op het gebied van zwangerschapskleding.

 

Voorjaar mommylooks

Genoeg over kleuren en het seizoen, tijd voor wat looks! Met behulp van Esprit heb ik wat leuke zwangerschapslooks voor jullie op een rijtje gezet. Hier zitten mijn persoonlijke favorieten bij.

Deze look is basic, maar door de opvallende jeans wel erg leuk vind ik! Dit is een typische Daisy stijl, ik zou zo’n combinatie ook dragen als ik niet zwanger ben. Ik vind het witte, basic t-shirt erg leuk en het hartjes printje in verschillende kleurtjes (veel trendkleurtjes komen erin terug), maakt dat het t-shirt goed te combineren is met verschillende kleuren. De roze jeans erbij is een eyecatcher en maakt de look net even wat interessanter dan met een spijkerbroek.

Kosten:

T-shirt: € 29,99
Jeans: € 59,99

 

Soms is kleding te leuk om alleen tijdens je zwangerschap te dragen. Zo ook dit maritieme jurkje. Dit jurkje is geschikt om tijdens je zwangerschap te dragen. Maar ook na je zwangerschap kun je nog prima met dit jurkje over straat. Geef je borstvoeding? Geen probleem, dit jurkje heeft ook een voedingsfunctie. Ik zie mezelf al in dit jurkje rondlopen met leuke slippertjes eronder. Dan wel in de zomer natuurlijk he!

Kosten:

Jurkje: € 75,99

 

Bomberjacks gaan ook dit jaar het straatbeeld weer domineren. Deze zachtroze variant is wat mij betreft super leuk voor het voorjaar! Door het uitritsbare gedeelte is deze variant geschikt om tijdens de hele zwangerschap (en erna!) te dragen. De poederroze kleur is echt te lief vind ik.

Kosten:

Bomberjack: € 99,99

 

In het voorjaar kan het soms toch nog best wel fris zijn. Dan is een vest ideaal. Deze zachtroze variant met strik is super leuk om over je outfit aan te trekken als het net even wat frisser is. Valt het op wat mijn lievelingskleur is? hihi! Ik vind het echt een heel leuk vest en ik zou deze ook na mijn zwangerschap nog dragen.

Kosten:

Vest: € 79,99

 

Wist je dat zwemmen een sport is die je tot het einde van je zwangerschap kunt beoefenen? Toen ik zwanger was van Liz heb ik tot het einde nog gezwommen en bij deze tweede zwangerschap ben ik ook nog volop aan het zwemmen. Een badpak wat lekker zit is dan wel heel erg fijn! Deze gestreepte variant van Esprit vind ik heel leuk en eigenlijk staat hij iedereen wel denk ik. Niet perse voorjaar, maar wel leuk om te delen!

Kosten:

Badpak: € 49,99

 

Er zijn tal van leuke opties om als zwangere mama stralend het voorjaar in te gaan. Ik hoop dat ik met het delen van mijn favoriete looks je op leuke ideeën heb kunnen brengen. Ik denk dat ik voor mijn verjaardag zeker het setje met het T-shirt en de roze jeans ga aanschaffen. Dat vind ik zo’n leuke look! Welke van bovenstaande is jouw favoriet?

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*