14 juli

Amsterdam Fashion Week report

Verslag , , , , ,

Afgelopen vrijdag vond de opening van de Amsterdam Fashion Week plaats en ik was erbij! Ik was uitgenodigd door de sponsor: Colgate! Colgate lanceerde tijdens deze dag namelijk haar nieuwste tandpasta en Colgate was tevens de hoofdsponsor van de openingsshow: SIS by Spijkers en Spijkers! Ik mocht aanwezig zijn bij dit super gave event en mocht ook de fashionshow bekijken! Super cool. Tevens mocht ik een vriendin meenemen, ook erg leuk!

Na even zoeken kwamen we aan bij de Westergasunie bij de Westergasfabriek in Amsterdam. Als eerste hebben we onze bandjes opgehaald en onze toegangsbewijzen.

Daarna zijn we even gaan chillen in de tuin.

Wat ziet het er mooi uit he! Het was ook een prachtige dag.

Daarna gingen we naar de speciale bloggerruimte van Colgate! Hier vertelde de dame van het PR bureau over het event en later kwam er een dame van Colgate bij om wat over hun nieuwe tandpasta te vertellen. Deze tandpasta maakt de tanden namelijk nog witter door het toegevoegde schuim, wat zelfs tussen de tanden zou reinigen! I love witte tanden dus deze tandpasta is zeker welkom in mijn stash!

Er waren bloggers van fashionblogs, lifestyleblogs en beautyblogs! Al heb ik niet veel beautybloggers ontdekt, volgens mij was ik een van de weinige.

Er werd een filmpje vertoond op het grote scherm waarin verschillende bloggers voorbij kwamen. Ik mocht ook meedoen in dit filmpje! Op deze foto zie je mijn big smile!

Even poseren bij de Colgate banners! 🙂

Toen was het tijd om naar de catwalk te verhuizen. Er waren veel camera’s en BN’ers aanwezig! Dit was natuurlijk de openingsshow en ik mocht hier ook gewoon bij zijn. Ik voelde me echt speciaal!

De show begon! Ik vond het leuke kleding! Vooral een kleurrijk jurkje met afzak mouwtjes vond ik erg leuk!

Wat ik minder vond waren de kapsels van de modellen. Als beautyblogger kijk je toch automatisch ook naar het haar en de make-up. Volgens mij was geprobeerd om een beachy hairdo te creëren bij de modellen, maar het zag er erg onverzorgd uit vond ik.

De make-up was vrij naturel gehouden. Op de ogen hadden de modellen een pastel kleurige oogschaduw en verder was de look naturel. Logisch ook wel, de aandacht moet immers naar de kleding gaan.

 

Nog even een fototje van mijn look! Je moest een touch of red in je outfit verwerken. Ik had rode nagellak, rode lippen en een rode bloem in mijn haar.

 

Ik hoop dat jullie mijn verslagje leuk vonden! Ik heb in ieder geval een topdag gehad!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*