16 juli

Feather extensions

Beautyglow , , , ,

Ik wilde na het zien van de film “Verliefd op Ibiza” al direct veertjes in mijn haar. Ik vond het er zo leuk en zomers uitzien! Maar ik vond het best prijzig om dit bij de kapper in mijn haar te laten zetten, dus besloot ik eens op internet op zoek te gaan naar een setje om de veertjes zelf in mijn haar te zetten! En dat heb ik gevonden!

Bij www.yourgiftstore.nl kocht ik dunne Grizzly veertjes en de bijbehorende beads om ze in mijn haar te zetten. Tangentjes heb ik al thuis, van het sieraden maken.

Het bevestigen van de veertjes in mijn haar ging echt super simpel! J Even vastknijpen en klaar! Ik was erg benieuwd hoe lang de veertjes zouden blijven zitten. Inmiddels kan ik jullie vertellen dat mijn veertjes al ruim 2 weken in mijn haar zitten. De veertjes hebben al diverse wasbeurten overleefd en ook zee- en chloorwater is geen probleem. De veertjes zijn nog even mooi! Toppie!

 

Ik heb mijn veertjes een beetje verstopt tussen mijn haar, zodat ze niet altijd zichtbaar zijn. Ik vind dat wel een mooi effect geven, aangezien het nu subtiel is en af en toe tevoorschijn komt!

Ik ben helemaal blij met mijn veertjes en ga er binnenkort een paar bij doen in mijn haar! In de zomer mag het wat mij betreft namelijk wel wat opvallender! 😉

 

Hebben jullie ook feather extensions?

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*