28 november

BabyGlow: Liz is ziek

BabyGlow , , , , , , , ,

Vrijdag was Liz bij mijn ouders geweest. Die passen altijd op haar op vrijdag als Rick en ik aan het werk zijn. Na werk eten wij dan altijd bij mijn ouders mee. Liz ook. We aten lasagne en Liz kreeg daar de babyversie van. Ze wilde niet echt eten. Eigenlijk is dat niets voor Liz, want die eet vrijwel altijd wel. Maar we zochten er niets achter omdat het voor het eerst was dat Liz lasagne at. “Misschien vind ze het gewoon niet lekker?” ’s Nachts kwamen we erachter wat er aan de hand was.

 

Liz werd ’s nachts wakker. Dat doet ze wel vaker, maar dit keer schrokken we heel erg. Liz was namelijk heel erg aan het spugen en dat doet ze eigenlijk nooit. Haar bedje was helemaal oranje van de lasagne. Arme Liz was ook helemaal van slag van haar misselijkheid. Ze voelde zich niet zichzelf en ze lag een beetje voor haar uit te staren. Zo zielig!

 

Het spugen ging tot en met zaterdagochtend door. Daarom besloten we om maar niet naar de intocht te gaan. Liz had ook koorts. Op zijn hoogst 39 graden. Ze was ook slapjes en hangerig en daarnaast had ze ook nog last van diarree. Het zat haar allemaal dus niet mee.

 

Het hele weekend is Liz ziek geweest en heeft ze last gehad van diarree. Gelukkig hoefde ze niet meer te spugen en drinken deed ze ook gewoon goed. Alleen eten deed ze wat minder. Maar dat snap ik wel.

 

Maandag was Liz voor het eerst weer koortsvrij waardoor ze toch gewoon naar mijn ouders is gegaan. Ik durfde het wel aan en ik ben ook vroeg naar huis gegaan van werk. Ik hoop dat ze zichzelf ook snel weer wat beter voelt. Mijn mamahart breekt echt als ik haar zo zie.

 

De intocht van Sinterklaas hebben we dus gemist. Gelukkig blijft Sinterklaas tot 5 december slapen in het huis van Sinterklaas in Leiden. Daar gaan we dus binnenkort maar even langs.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*