23 januari

Babyliss Cordless Waver

Haar, Review , , , , , , , , , , ,

Babyliss cordless waver

Met de feestdagen voor de deur trek ik altijd verschillende hairtools uit de kast om de mooiste, feestelijke kapsels bij mezelf te creëren. Ik heb dan veel verschillende tangen: grote krultangen, kleine krultangen en een stijltang natuurlijk. Maar een golventang, een Waver, had ik nog niet. Dus toen ik gevraagd werd om de Babyliss Cordless Waver te testen zei ik natuurlijk gelijk ja.

Babyliss Cordless Waver

De BaByliss 9000 Draadloze Waver is de eerste hoogwaardige draadloze golventang met driecilinder design en baanbrekende Micro Heating Matrix-technologie verwarmingselementen die, in tegenstelling tot andere verwarmingselementen, precies de vorm volgen van elke gebogen plaat en waarvan de temperatuur afzonderlijk wordt gecontroleerd. 

Zoals de naam dus al doet vermoeden is deze haartang draadloos. Dat maakt het ideaal om mee te nemen op een weekendje weg of waar dan ook naartoe. Ik had nog geen golventang en was daarom erg benieuwd naar het effect in mijn haar.

Mijn ervaring

Van nature heb ik een lichte slag in mijn haar en mijn haar is redelijk dik. Ik was benieuwd of ik met deze haartang mooie zeemeermin golven in mijn haar kon creëren. Bij de haartang krijg je een handschoen geleverd zodat je de tang met je hand kan aanraken. Dat is wel zo handig om je haar goed in de tang te houden.

Na het opladen zet je de haartang aan en dan ben je ready to go. Er zijn drie temperatuurinstellingen: 160°C, 170°C en 180°C. Omdat mijn haar best wel dik is, gebruik ik de heetste stand: 180°C.

Vervolgens verdeel ik mijn haar in verschillende secties. Daarna plak ik een pluk haar en doe ik dat tussen de tang. Ik houd de tang 10 seconden op een plek en haal hem dan iets omlaag. Dit doe ik totdat ik het einde van mijn haarlok bereik en zo ga ik door totdat ik mijn volledige kapsel heb gedaan.

Babyliss cordless waver

Het resultaat is een mooie golvende coupe en ik vind het wel op zeemeermingolven lijken. Om mijn volledige kapsel met de tang te doen kost me wel zeker een half uur. Maar het resultaat mag er zijn. Ik ben er blij mee.

Bij mij zakken krullen altijd snel uit, maar deze golven blijven wel beter zitten. Ik vind het een erg mooi effect geven. Met de feestdagen voor de deur ga ik deze tang zeker nog vaker gebruiken.

In bovenstaande video laat ik aan jullie zien hoe je de Babyliss Cordless Waver gebruikt.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*