30 januari

Glorie professional haircare en meer

Haar, Review , , , , , , , , , ,

Glorie professional haarverzorging

Kennen jullie het merk Glorie professional al? Ik eerlijk gezegd nog niet. Dus toen ik gevraagd werd om een paar producten van dit merk te testen zei ik geen nee. Dit merk heeft verschillende haarverzorgingsproducten in haar assortiment, maar ook bijvoorbeeld een cologne. Ik heb verschillende producten ontvangen en ga er een paar kort aan je toelichten.

Glorie Professional Shampoo met Zwarte Knoflook en Argan 

Kijk, dit product trok mijn aandacht: Glorie Professional Shampoo met Zwarte Knoflook en Argan. Want shampoo met knoflook, hoe ruikt dat? Nou het ruikt in ieder geval niet naar knoflook. Deze shampoo is geschikt voor ieder haartype en ideaal voor de behandeling van dun en fijn haar. En ook voor haar dat is blootgesteld aan chemicaliën of hitte is deze shampoo optimaal ondersteunend.

Omdat ik merk dat mijn haar goed reageert op de shampoo van Olaplex, heb ik mijn man gevraagd deze shampoo te testen. Hij vindt hem erg fijn in gebruik. Zijn haar lijkt er ook dikker van te worden zei hij. Daarnaast werkt de shampoo goed om wax en dergelijke uit zijn haar te verwijderen. Kortom, mijn man is er wel over te spreken. Glorie Professional Shampoo met Zwarte Knoflook en Argan kost €11.99.

Glorie Professional Fixation Wax Golden Million Pliable Styling Geel

Ik had het net al even kort over wax, want mijn man gebruikt altijd wax om zijn haar in model te brengen. Ook dat heeft Glorie in haar assortiment en ook een heleboel verschillende soorten wax. Mijn man mocht de Glorie Professional Fixation Wax Golden Million Pliable Styling Geel uitproberen.

Deze wax heeft een heerlijke geur, die is geïnspireerd op de populaire parfum van Paco Rabanne. Deze wax is geschikt voor ieder haartype en heeft een lichte hold met een natuurlijke afwerking. Dat is precies wat mijn man wil van de wax die hij gebruikt. Het moet niet te hard worden. Dat is met deze wax niet het geval. Wel was mijn man van mening dat het aanbrengen van deze wax niet heel gemakkelijk ging, het laat zich niet zo zacht verdelen over je haar. Maar als je kapsel eenmaal in model zit, zit het goed. Conclusie: aanbrengen van de wax gaat niet heel soepel, maar het houdt het haar wel in model. Glorie Professional Fixation Wax Golden Million Pliable Styling Geel kost: €6.99. En dat vind ik niet duur.

Glorie Professional Golden Ratio Organic Haarolie

Dan is het tijd voor een product dat ik zelf getest heb. Namelijk de Glorie Professional Golden Ratio Organic Haarolie. Ik ben gek op olies om mijn haar extra mee te verzorgen. De punten van mijn haar worden namelijk snel droog, dus iets extras kan ik daar wel gebruiken. Glorie Professional Golden Ratio Organic Haarolie is geschikt voor ieder haartype en ideaal bij de behandeling van droog, dof en futloos haar. Ook bij beschadigd haar is deze haarolie optimaal ondersteunend. De formule is verrijkt met achter verschillende oliën; Amandel,- Avocado,- Camelia,- Jojoba,- Kokos,- Marula-, Olijf-, en Tea Tree olie.

De olie zit verpakt in een klein doorzichtig flesje met een pompflacon. Hierdoor is het gemakkelijk te doseren. Want je wilt niet teveel in je haar gebruiken en je haar vet maken. De geur van deze haarolie vind ik eerlijk zoet. Een maal aangebracht in mijn haar blijft deze subtiel aanwezig. Na een paar dagen ruik ik het af en toe nog, en ik vind het heerlijk. De olie maakt mijn lokken heerlijk zacht en mooi in model. Ik vind het een fijn product om te gebruiken. Glorie Professional Golden Ratio Organic Haarolie kost €12.99.

Glorie Professional Eau de Parfum Day for Him and Her 

Tot slot een product dat geen haarproduct is, de Glorie Professional Eau de Parfum Day for Him and Her. Glorie Professional Eau de Parfum Day for Him and Her is is een unisex parfum en geschikt voor gebruik door zowel dames als heren. De frisse, poederachtige geur is betoverend, maar perfect voor dagelijks gebruik. Persoonlijk vind ik deze geur meer geschikt voor mannen. Voor mijzelf vind ik hem te kruidig en te zwaar.

Bij mijn man vind ik de geur wel lekker ruiken, je moet hem alleen goed doseren. De geur is best wel aanwezig en als je teveel gebruikt is dat niet lekker. De geur vervliegt niet snel en blijft de hele dag wel lekker ruiken. Glorie Professional Eau de Parfum Day for Him and Her kost €29.99.

Conclusie

Deze producten die mijn man en ik tot nu toe getest hebben van Glorie vinden we over het algemeen fijn in gebruik en ze doen wat ze moeten doen. Doordat ik de olie zo fijn vind ik gebruik, ben ik nieuwsgierig naar meer producten van Glorie. Mijn man vindt de shampoo het fijnste product van Glorie dat hij getest heeft. Voor mij is dat de Golden Ratio haarolie. Dus dat zijn onze favorieten.

*Deze producten heb ik ontvangen om te testen. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*