16 januari

Louis Widmer For Youthful moments

Beauty, Review , , , , , , , , ,

Louis Widmer - for youthful moments

Het is 2023! Gelukkig Nieuwjaar allemaal (mag dat nog?). Het is al eventjes januari, maar ik ben nogal ziek geweest, dus ik heb even niet geblogd. Maar ik ben er weer en ik heb gelijk een goed voornemen voor iedereen: laten we allemaal dit jaar onze huid extra goed verzorgen. Ook als je nog onder de 30 bent! Louis Widmer Youthful moments helpt je hierbij.

For Youthful Moments

Louis Widmer vind ik een heel fijn huidverzorgingsmerk. De producten doen wat ze moeten doen en bevatten alleen voedingsstoffen die je huid goed verzorgen. Vorig jaar heeft Louis Widmer drie gloednieuwe huidverzorgingsproducten uitgebracht speciaal voor de jonge huid. Want een jongere huid heeft andere behoeftes dan een huid die 35+ is. De producten zijn: Mattifying Moisturiser, Moisturising Cream UV 20 en Good Night Cream. En weet je wat ook mooi is? Deze fijne producten zijn stuk voor stuk vegan en bevatten géén vaste microplastics. Tijd om hier meer over te vertellen aan jullie.

Mattifying Moisturiser – picture perfect day

Goede huidverzorging begint bij een fijne dagcrème. De Mattifying Moisturiser – picture perfect day, is een matterende dagverzorging die je huid hydrateert en beschermt. Daarnaast verfijnt deze crème je poriën. Met een mooie, stralende gladde huid tot gevolg.

Hoe jong je ook bent, een goede basis is nodig en met deze dagcrème heb je die op zak. Mattifying Moisturiser – picture perfect day kost € 17,50 bij Etos.

Moisturising Cream UV 20 – no thirst today

Elke dag een UV beschermende factor dragen is een must. Je voorkomt grotendeels huidveroudering mee. Dus ook als je wat jonger bent, is een UV bescherming noodzakelijk. Dat gezegd hebbende heeft Louis Widmer natuurlijk ook een fijne dagcrème met UV-factor. Deze crème geeft je huid een ultieme stralende glow, versterkt je huidbarrière en hydrateert intens.

Het feit dat beide dagcrèmes je huid hydrateren vind ik goed. Elke huid kan wel wat extra hydratatie gebruiken. Deze twee crèmes zijn gelukkig ook ideaal met elkaar te combineren. Moisturising Cream UV 20 – no thirst today kost € 19,50 bij Etos

Good Night Cream – overnight booster

Zonder een goede nachtcrème is geen huidverzorgingsroutine compleet. Daarom heeft Louis Widmer ook een nachtcrème ontwikkelt, speciaal voor de jonge huid. Deze nachtcrème regenereert en voedt je huid terwijl je slaapt. Want zoals jullie weten, in de nacht herstelt de huid zich. Dus dan kan zij wel wat extra voeding gebruiken.

De nachtcrème voelt heel zacht aan op de huid. De volgende ochtend word je wakker met een uitgeslapen gezicht.  Good Night Cream – overnight booster kost € 22,90 bij Etos

Conclusie

Louis Widmer has done a good job met deze lijn speciaal voor de jonge huid. Ik ben natuurlijk al 36, maar ik heb de producten getest om te kijken hoe ze aanvoelen op mijn huid, en mijn gezichtje werd er blij van. Ik denk dat veel jonge meiden met deze producten kunnen investeren in een fijne en goede huidverzorgingsroutine.

Samenvatting

Product: For youthful moments, crème, dagcrème en nachtcrème.
Merk: Louis Widmer
Verkrijgbaar: o.a. bij Etos
Prijs: tussen de € 15 en € 23 euro.
Cijfer: 8

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*