18 oktober

Beauty in de puurste vorm: Aloë Vera

Beauty , , , , ,

Aloë Vera is beauty in de puurste vorm. Dit fijne plantje zit in zoveel beauty producten verwerkt, en dat is niet zonder reden. Aloë Vera hydrateert je huid, maakt je huid zacht, maar je kan het ook gebruiken als haarmasker. Maar wist je dat je het ook voor rosacea, eczeem, striae en tegen rimpels kunt gebruiken? En wist je dat je dan ook het beste de meest pure vorm kunt gebruiken? Direct uit de plant? Ik laat je in deze video zien hoe je Aloë Vera gel kunt oogsten en hoe je er je eigen gel van kan maken.

Van Dr Green heb ik een Aloë vera blad ontvangen om zelf te oogsten en te gebruiken. Dr. Green is het enige glastuinbouwbedrijf in Europa dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het kweken van Aloë vera en hoe deze oerplant kan worden gebruikt voor huid- en haarverzorging. Dr. Green is een jong bedrijf. Er werken allemaal medewerkers met de gemiddelde leeftijd van 16 jaar, leuk is dat he! Nadat ik de instructies van Dr. Green heb gevolgd, lukte dit mij prima zoals jullie kunnen zien.

De gel vind ik vooral heel fijn om te gebruiken na het ontharen. Want het verzacht mijn benen en hydrateert ze ook, wat fijn is want mijn scheenbenen worden snel droog. Maar Aloë vera is ook ideaal om te gebruiken als je een schaafwondje hebt, of last hebt van eczeem. Het helpt je huid herstellen. Door Dr. Green heb ik ervaren hoe makkelijk het is om Aloë vera puur te gebruiken en het heeft me geïnspireerd. Ik wil het nu graag een keer als haarmasker uittesten.

Bij Dr. Green kan je naast aloë vera bladen om zelf de gel te oogsten, ook aloë vera plantjes kopen. Zo kan je zelf je eigen natuurlijke beauty producten gaan maken, heel gemakkelijk in je eigen keuken. Ik vind het helemaal leuk en ben fan. Ik ga zeker vaker pure aloē vera gel maken. Hebben jullie dit al eens gedaan?

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*