25 oktober

Marc Jacobs Daisy Love

Beauty, Review , , , , , , ,

Dat ik de geuren van Marc Jacobs Daisy spaar, is inmiddels geen nieuws meer denk ik. De originele Daisy Love fles had ik nog niet, dus die heb ik onlangs toegevoegd. Want de mooie grote witte Daisy bloem mocht natuurlijk niet ontbreken.

En over de ‘grote bloem’ gesproken. Die is op de verpakking al in het roze te zien. Dat vind ik dus zo leuk aan de geuren van Marc Jacobs: ook aan de verpakking wordt veel aandacht besteed.

Maar het gaat natuurlijk om de geur. En ook daarin stelt Marc ons niet teleur. Daisy Love is een bloemig houtachtige musk geur. De topnoot is bergframboos, hartnoot is Madelief (uiteraard!) en de basisnoten zijn drijfhout en kasjmier musk. Dit zorgt ervoor dat de geur heerlijk zoet ruikt, op een chique manier. Perfect voor de aankomende maanden naar mijn mening.

En dan die flacon he: die is toch prachtig! Deze nieuwste Daisy aanwinst is echt een eyecatcher op mijn make-up tafel. Ik vind hem zo mooi. Dat niet alleen: de geur is ook heerlijk en blijft lang hangen. Bij sprayen hoef je eigenlijk niet te doen. Dus met zo’n grote flacon doe je ook nog eens heel lang.

Conclusie

Marc you did it again for me ;-). Ik vind deze flacon prachtig, de geur heerlijk en ik draag hem met plezier. Goedkoop is de geur niet, maar hij ruikt ook niet goedkoop en voor een heerlijke geur wil ik best wat meer betalen. (ter info: 100ml kost € 84,-.

Samenvatting

Product: Daisy Love
Merk: Marc Jacobs
Verkrijgbaar: diverse parfumerieën. O.a. Ici Paris xl
Prijs: +/- € 84,-
Cijfer: 9

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*