1 juli

Beauty op vakantie

Beauty, Reizen , , ,

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik zit met mijn hoofd al helemaal bij de zomervakantie. Ik kan werkelijk waar niet wachten tot we weer lekker in Frankrijk zijn. Nu we met Liz op vakantie gaan, hebben we nog meer spullen bij ons dan hiervoor. Ik moet dus echt efficiënt gaan inpakken. Dat wordt een uitdaging.

 

Aangezien ik gek ben op beauty producten heb ik altijd de neiging om daar teveel van mee te nemen. Maar dat hoeft niet. Er zijn zat beautyproducten die je voor meerdere doeleinden kan gebruiken. Ik deel vandaag mijn vakantie beautyproducten tips!

 

Zonnebrandcreme

Als je lekker op vakantie bent en van de zon geniet is het belangrijk om je huid iedere twee uur in te smeren met zonnebrandcreme. Ook je gezicht. Aangezien er in dagcreme ook vaak een factor zit, zou het een beetje dubbel zijn als je eerst dagcreme aanbrengt en daarna zonnebrandcreme. Investeer dus in een zonnebrand die ook geschikt is voor je gezicht en die mat is als je hem aanbrengt. Dan kun je de dagcreme al overslaan in je toilettas.

 

Conditioner als scheergel

Wist je dat conditioneer ook prima werkt als scheergel? Je huid wordt er zacht van en zo glijd je scheermesje prima over je huid. Een busje scheergel hoef je dus ook niet in te pakken. Gewoon na het wassen van je haar conditioneer op je bikinilijn aanbrengen en scheren maar. 😉

 

Miscellair water

 

Miscellair water is make-upremover, reiniger en toner in een. Het verwijdert zelfs waterproef make-up met gemak. Niks losse flesjes mee, gewoon een flesje miscellair water in je toilettas en je bent klaar.

 

Dit zijn mijn tips die ruimte besparen in je toilettas. Als je creatief genoeg bent kun je makkelijk nog meer tips bedenken. Succes en alvast fijne vakantie toegewenst!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*