10 juli

Twee jaar getrouwd

Persoonlijk, Trouwen , , , , ,

Twee jaar geleden, op 10 juli 2015 gaven Rick en ik elkaar het ja-woord. Het was een prachtige, warme, super mooie dag die we nooit zullen vergeten. Dat het nu alweer twee jaar geleden is vind ik dan ook heel bijzonder. Ik weet nog als de dag van gisteren hoe onze trouwdag is verlopen. Samen met de geboorte van Liz is onze trouwdag een van de mooiste dagen van mijn leven geweest tot nu toe.

Onze trouwdag gaan we lekker met zijn drieën vieren dit jaar. Dat is dit jaar voor het eerst, dus dat maakt het wel extra bijzonder. Vorig jaar was ik namelijk nog zwanger van Liz. Ik weet nog niet wat we vandaag gaan doen, maar ik weet wel dat ik een wit jurkje ga aantrekken. Het witte jurkje wat ik voor mijn huwelijksreis had gekocht. Dan voel ik me toch weer een beetje een bruid. Ook wil ik kijken of het lukt om mijn trouwjurk eventjes aan te trekken. Vorig jaar lukte dat door mijn zwangerschapsbuik natuurlijk niet. Ik ben benieuwd of het nu wel gaat lukken: ik ben net terug van vakantie dus er zullen wel wat vakantiekilo’s erbij zitten. We gaan het zien.

 

Wij gaan er in ieder geval een hele mooie dag van maken. Als jullie nog een keer willen zien hoe onze dag eruit zag, check dan het filmpje! Dan krijg je een mooie impressie van onze trouwdag in een notendop!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*