29 juni

Mijn sportdagboek nr. 18

Lifestyle, Sporten , , , , , , , ,

Afgelopen week was de laatste week voor mijn vakantie. Dus ik moest nog even aan de bak van mezelf. Dat heb ik zo goed mogelijk geprobeerd te doen.

 

Maandag 19 juni 2017

Maandag ging ik weer hardlopend naar mijn moeder toe. Ik liep 4,67 km.

 

Dinsdag 20 juni 2017

Dinsdag was het Kennisdag op mijn werk. We mogen dan altijd wat leuks doen en ik ben gaan boksen. Dat was best wel zwaar en intensief. Daarom heb ik thuis niet meer gesport en was het boksen mijn work-out van de dag!

 

Woensdag 21 juni 2017

Woensdag heb ik met mijn moeder 45 minuten achter elkaar door baantjes gezwommen. We hadden er eigenlijk niet zo’n zin in maar we hebben het toch gedaan. Dus we waren trots op ons zelf.

 

Donderdag 22 juni 2017

Donderdag had ik vergadering van mijn tennistoernooi op mijn tennisclub, hierdoor is het sporten erbij in geschoten.

 

Vrijdag 23 juni 2017

 

Vrijdag was de laatste dag voor mijn vakantie dus ik moest er nog even tegenaan van mezelf. Ik deed een full body work-out van BBG week 4 en ik voelde me zeer voldaan achteraf. Mijn benen voelde ik vooral en commando’s en push ups moest ik helaas nog op mijn knieën doen. Voor mij was dat toch zwaar genoeg.

 

Zaterdag & zondag

Vrijdag was meteen de laatste dag van mijn sportdagboek want zaterdag zijn we heel vroeg richting onze vakantiebestemming vertrokken. Op vakantie ga ik qua sporten waarschijnlijk vooral wandelen en zwemmen daarom komt er de komende week geen sportdagboek. Maar ik denk wel dat jullie dat snappen. Blijf lekker sporten allemaal en ik zie jullie snel weer na mijn vakantie!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*