11 juli

Beauty producten op vakantie

Persoonlijk , , , , , , , , , , , , ,

In dit artikel laat ik voornamelijk de beauty verzorgingsproducten zien. Over make-up op vakantie maak ik nog een apart artikel. Laten we maar gelijk beginnen!

 

Biosilk Summer Therapy en Andrelon 1-minuut masker

Op vakantie krijgt je haar veel te verduren, denk aan chloor en zeewater. Daarom neem ik graag speciale zomer shampoo mee. Ik neem de shampoo, conditioner en silk van Biosilk mee. Om mijn haar zo nu en dan een extra boost te geven neem ik ook een snel haarmasker mee van Andrelon.

 

Hannah, The Body Shop en Odorex

Een maskertje voor mijn gezicht vind ik erg fijn. Op vakantie heb je er meestal ook wat meer tijd voor. Ik vind het heerlijk om na het zonnen een vochtinbrengend masker aan te brengen. Daarom neem ik Hydro Mask van Hannah mee. Verder neem ik Honey Bronze oil van The Body Shop mee voor een mooie glans op mijn benen en natuurlijk deo. Ik combineer tegenwoordig een spray deo met een roller. Natuurlijk van Odorex.

 

Lancome pre tan, Hannah Clearity, The Body Shop serum en Philosophy

Ik wil natuurlijk mooi egaal bruin worden op vakantie. Daarom gebruik ik inmiddels al een tijdje het pre tan serum van Lancome. Deze moet je 15 dagen voor je vakantie al gebruiken (ik ben iets te laat begonnen) en tijdens je vakantie gebruik je hem nog steeds. Ik ben benieuwd of het werkt. Verder gebruik ik onder mijn zonnebrand Hannah Clearity Cream en ’s avonds mijn favo combi: The Body Shop Vitamine E serum en Philosophy Hope in a Jar night.

 

Demak’up, Rituals, Hannah, Diverse mini’s en Venus

Natuurlijk moet mijn make-up ook verwijderd worden. Daarom gaan de Demak’up Expert pads mee. Deze zijn echt top. Verder een douchegel van Rituals, een scheermesje van Venus en Sparkling Spray van Hannah. Ook nog wat mini reinigingsproducten. Leuk om te testen en handig om mee te nemen.

 

The Body Shop Citroen setje

Dit setje is al vaker voorbij gekomen. Ik vind hem ook heerlijk voor op vakantie. Die citroen geur is zo lekker en wie weet helpt het tegen muggen. Dit setje bestaat uit een scrub, douchegel en bodylotion.

 

Zonnebrand producten

Tot slot natuurlijk zonnebrand producten! Want we willen niet verbranden natuurlijk. Voor mijn gezicht gebruik ik matterende zonnebrand van Biodermal in SPF 20. Ik neem van L’Oreal een spray olie mee in SPF 15 en een crème in SPF 20. Ook nog een spray van Garnier in SPF 20 en natuurlijk aftersun. Tan maximizer van Lancome en Aftersun van Kruidvat.

 

Dit waren de producten die ik meeneem op vakantie. Ik heb het een beetje door elkaar gefotografeerd. Sorry daarvoor, maar hopelijk vonden jullie het toch leuk om te bekijken.

Reacties

  • Tuurlijk zijn deze leuk om te bekijken! Zelf ga ik niet op reis (al jaren niet), dus vind ik het wel fijn om mee te genieten met anderen die wel op reis gaan. De body shop setjes zijn inderdaad heerlijk om mee te nemen op reis, lekker compact!

    Ps. Er is momenteel een winactie op mijn site. Het zou leuk zijn mocht je ook meedoen. 🙂

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*