8 juli

FOTD Bruiloft Frank en Carlijn

Beautyglow , , , , , , , ,

Bruiloften zijn mooie gelegenheden om net wat meer tijd te besteden aan je haar en make-up. Qua make-up droeg ik voornamelijk producten van Chanel. Producten die ik van mijn vriend had gekregen. Mijn haar had ik half opgestoken en een beetje gekruld.

 

Producten

Ik heb voor deze look de volgende producten gebruikt.

The Body shop Vitamine E BB cream

Als eerste heb ik mijn gezicht geëgaliseerd met BB cream van The Body shop.

 

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Sin

Daarna heb ik mijn nieuwe eyeshadow primer potion Sin aangebracht over mijn volledige ooglid.

 

Chanel 20 Regard Perlé

De oogschaduw die ik draag komt uit het palette Chanel Regard Perlé. Deze heb ik dus van mijn vriend gekregen. Ik heb de witte kleur aangebracht onder mijn wenkbrauw. Vervolgens heb ik de beige kleur aangebracht in mijn binnenste ooghoek. Daarna heb ik de groene kleur in mijn crease geblend en als cateye en de roze kleur heb ik vervolgens over mijn volledige ooglid aangebracht en een beetje gemengd met groen en beige.

 

Bourjois Contour Clubbin Waterproof oogpotlood

Op mijn traanbuis heb ik een zwart lijntje oogpotlood gezet.

 

Chanel Subliem de Chanel Deepblack

De mascara die ik draag is Subliem de Chanel in Deepblack.

Close-up ooglook

Tijd voor een close-up van mijn ogen.

 

Overige producten

Voor de rest van de look heb ik de volgende producten gebruikt.

Essence Matte bronzer

Om mijn gezicht te shapen heb ik de matte bronzer van Essence gebruikt.

 

Chanel 65 Espiègle blush

De blush die ik draag is Chanel 65 Espiègle. Deze heb ik ook van mijn vriend gekregen.

 

 

Etos High Lighting Illuminator vloeibare highlighter

Als highlighter draag ik Etos Highlighting Illuminator.

 

Chanel Star Dust

Over de highlighter van Etos heen, heb ik Chanel Star Dust aangebracht.

 

Chanel 126 Silex lipgloss

Op mijn lippen draag ik Chanel 126 Silex Lipgloss

 

De volledige look

En dit is dan de volledige look.

 

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te bekijken!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*