21 maart

Bietensap het werkt

Beautyglow ,

Natuurlijk is bietensap geen wondermiddel wat ervoor zorgt dat ik totaal geen acne meer heb. Maar het heeft zeker mijn acne verminderd. In combinatie met de philosophy microdelivery peel heeft bietensap mijn huid zichtbaar verbeterd.

bietensap

Ik drink elke ochtend op de nuchtere maag een shotglaasje bietensap. Echt lekker vind ik het niet, maar na een tijdje wen je aan de smaak. Bietensap is bloedzuiverend, hierdoor kan het je acne verminderen.

 

Before

Voordat ik begon met het drinken zag mijn huid er als volgt uit.

IMG_7144

 

After

Inmiddels ziet mijn huid er zo uit. Sorry, per ongeluk de andere wang gefotografeerd. Maar neem van mij aan dat de andere wang ook zo verbeterd is.

Review philosophy 001

 

Zoals je ziet veel minder ontstekingen. Ik blijf lekker doorgaan met het drinken van dit sapje!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*