Review Collistar anniversary palette

Categories Review

Het anniversary palette is ideaal om mee te nemen op reis. Alles wat je nodig hebt voor een mooie ooglook zit erin: oogschaduwbasis, oogschaduw en applicators. (Mascara moet je nog wel even apart toevoegen!) Ook zit er een mooie grote spiegel in het deksel van het palette! Top!

 

De oogschaduwbasis is erg olie achtig. Toch droogt het snel genoeg op en krijg ik geen vette laag op mijn ooglid. Hier was ik wel bang voor.

Beautyglow 009

De oogschaduwkleuren zijn echt goed gepigmenteerd. Dit kwam al naar voren uit de snelle swatches die ik gemaakt had. Maar met het aanbrengen is dit ook zeker het geval. Je moet dus goed opletten dat je niet teveel oogschaduw pakt! Je kwast aftikken is een must!

 

Op deze foto draag ik de oogschaduw:

IMG_7887

Zoals je kunt zien is de pigmentatie echt super. Ik heb de bruine kleur over mijn hele ooglid aangebracht. Daarna de donkere kleur in mijn buitenste ooghoek en in mijn crease en toen de goude oogschaduw over de bruine oogschaduw in mijn binnenste ooghoek.

Ik vind het echt mooie oogschaduw! Het staat ook mooi vind ik!

_MG_7920

 

Samenvatting

Product: Anniversary Palette

Merk: Collistar

Verkrijgbaar: luxe parfumerien

Prijs: € 29,70 (+/-)

Cijfer: 8,5

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

7 thoughts on “Review Collistar anniversary palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*