24 juli

Biodermal Zonnefluide gezicht SPF 20

Review , , , , , , ,

Het liefste gebruik ik voor mijn gezicht een zonnebrandcrème die matterend werkt. Zeker omdat mijn huid al vet is van zichzelf, glimt mijn huid ook al snel. Met gewone zonnebrand zou dit nog sneller gebeuren. Ik had een tijdje een goede zonnebrandcrème voor mijn gezicht gevonden, namelijk Oil Free Matte Block SPF 20 van Dermalogica. Maar deze wordt op de een of andere manier niet meer geproduceerd. Erg jammer. Ik was dus op zoek naar een alternatief.

En die heb ik gevonden, namelijk Biodermal Zonnefluide gezicht SPF 20. Het merk Biodermal ken ik nog van vroeger, mijn oma had zo’n bruine fles van dit merk waar ze sneller bruin van werd in de zon. Het merk is niet zo veel veranderd in de loop der jaren, het logo is ook het zelfde gebleven. Goed vind ik dat.

Het flesje zit verpakt in een wit doosje met in het oranje de factor erop vermeld en in het paars dat het voor je gezicht is. Het is dus geen crème maar een fluïde. Dit is wat luchtiger dan een crème en dus perfect voor een vette huid.

Het flesje zelf is wit en ziet er eigenlijk hetzelfde uit als het doosje. De fluïde is matterend en niet vet en beschermd tegen huidveroudering. Dat is altijd welkom.

Aangezien ik snel bruin wordt, is SPF 20 voor mij hoog genoeg. (al gebruik ik soms ook 30, tijdens het sporten ofzo).

Het flesje is geen spray maar echt een flesje waar je een beetje in moet knijpen om de fluïde op je hand te krijgen.

De fluïde is wit van kleur en erg dun zoals je ziet. Bijna waterig.

Wel smeert de fluïde makkelijk uit en is het makkelijk te verdelen over mijn gezicht.

Het resultaat is een goed beschermd gezicht die er niet glimmend uitziet! Dat vind ik fijn.

Ik heb deze fluïde elke dag gebruikt op vakantie en hij heeft me goed beschermd. Ik ben mooi bruin geworden en ik ben niet verbrand! Yes.

 

Conclusie

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe gezichtszonnebrand! Hij beschermd goed en laat me niet glimmen. Ik ben blij en tevreden!

 

Samenvatting

Product: Zonnefluïde gezicht SPF 20

Merk: Biodermal

Verkrijgbaar: diverse drogisterijen

Prijs: € 12,95

Cijfer: 9

Reacties

  • Leuk en handig! Ik heb ook een zonnebrand speciaal voor mijn gezicht, maar dan factor vijftig, wat ik dus niet nodig heb voor de rest van mijn lijf, maar wel voor mijn gezicht. Die was alleen zo dik en je bleef het echt zien, wat natuurlijk ook aan de factor kan liggen.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*