2 oktober

Boek review Lauren Conrad Beauty

Review , , , , ,

Het boek Lauren Conrad Beauty heb ik op mijn vakantie werkelijk waar verslonden! Ik vond het zo leuk geschreven en zo ontzettend interessant, dat ik bijna niet kon stoppen met lezen!

Ik was al bekend met de schrijfstijl van Lauren. Ik heb haar boek Style ook in mijn bezit en ook haar LA Candy reeks. Ik vind dat Lauren erg leuk schrijft. Het leest voor mij dan ook makkelijk weg.

Waar Lauren in haar boek Style voornamelijk in ging op fashion (al was er wel een klein hoofdstuk aan beauty gewijd). Is Beauty echt helemaal gericht op alles wat met beauty te maken heeft. Van make-up tot haar, van sporten tot voeding, het komt allemaal aan bod. Wat het boek ook zo leuk maakt is dat alles duidelijk, in een simpele taal staat uitgelegd. Zo legt Lauren ook uit welke ingrediënten je beter kunt vermijden (denk aan SLS!). Erg handig en ook erg goed om je bewust te zijn van de schadelijke effecten die deze ingrediënten kunnen hebben.

Ook wordt in het boek verteld hoe je bepaalde looks bij jezelf kunt creëren en hierbij wordt ook gelet op de verschillende types (Aziatische ogen, smal gezicht etc.). Aan de hand van stap voor stap foto’s leer je gemakkelijk hoe je de make-up moet aanbrengen of hoe je je haar precies in model krijgt. Super duidelijk en super simpel uitgelegd. Omdat natuurlijk niet iedereen hetzelfde type als Lauren is of op haar lijkt (we wish!), wordt er in het boek ook gebruik gemaakt van andere modellen zodat je altijd wel een type vindt wat lijkt op jouw uiterlijke kenmerken.

 

Tevens vind ik de foto’s die in dit boek gebruikt worden erg mooi. De modellen zijn niet teveel gephotoshopped, (natuurlijk wordt dit altijd een beetje gedaan) en de foto’s zijn mooi full colour en erg duidelijk.

Zoals jullie kunnen lezen ben ik erg enthousiast over dit boek. Ik ben echt super blij ermee en ga zeker wat van de tips uit het boek uitproberen. De lijst met ingrediënten die je beter kunt vermijden vind ik ook erg interessant en ik ga dan ook proberen me daaraan te houden. Aan een van de tips van Lauren ben ik al begonnen: elke dag minimaal 30 minuten sporten. Ik ben benieuwd wat voor effect dit op mijn lichaam gaat hebben!


Kende jullie dit boek al? Zijn jullie net zo enthousiast als ik?

 

Samenvatting

Product: Beauty boek

Merk: Lauren Conrad

Verkrijgbaar: o.a. bij bol.com

Prijs: € 17,95

Cijfer: 10

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*