8 oktober

Review Qiriness Le Body Wrap Nutri-Suprême

Review , , ,

Het eerste product uit het pakketje wat ik review is: Qiriness Le Body Wrap Nutri-Suprême. Dit is een droge olie die je voor je lichaam, gezicht en je haar kunt gebruiken. Qiriness omschrijft dit product als volgt:

Hul uw lichaam in de sensuele sluier en het fleurige aroma van deze droge olie voor lichaam, gezicht en haar. De kostbare bestanddelen voeden, hydrateren en maken de huid zacht, van kop tot teen. Qiriness is zonder parabenen en hypoallergeen. 

De olie zit verpakt in een doorzichtige fles met verstuiver. De fles bevat 100 ml.

Ik vind de olie te vet om op mijn gezicht en in mijn haar te gebruiken. Daarom gebruik ik het alleen voor mijn lichaam. Ik heb nog niet eerder een olie gebruikt om mijn lichaam te hydrateren, maar ik moet bekennen: het bevalt me wel.

 

De olie van Qiriness ruikt echt super lekker naar lotus. Ik ervaar ook een ontspannen gevoel als ik de olie heb gebruikt. Zou dat door de geur komen? Ik weet het niet.

De olie is door de verstuiver makkelijk op de huid te verdelen. Het trekt snel in en mijn huid voelt na afloop super zacht aan.

 

Conclusie

Ik ben erg blij met deze olie. Ik vind hem super fijn in gebruik, mijn huid ruikt super lekker en mijn huid wordt lekker zacht! Ik ga deze olie zeker vaker kopen!

Samenvatting

Product:  Le Body Wrap Nutri-Suprême

Merk: Qiriness

Verkrijgbaar: Ici Paris xl

Prijs: € 29,03

Cijfer: 8

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*